DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Nice Alpaylar, Ermanlar çıkarması beklenen tesis açılmayı bekliyor

Soma faciasının ardından Soma’nın yeteneklerini keşfetmek için Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapımı tamamlanan TFF Soma Futbol Okulu hala açılmayı bekliyor.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Nice Alpaylar, Ermanlar çıkarması beklenen tesis açılmayı bekliyor

Federasyonun profesyonel elleriyle Soma’da yeni Alpaylar, Ermanlar çıkarmak için bekleyen tesiste Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde profesyonel tesislerde dahi bulunmayan teçhizatlar ve konaklama imkanları yer alıyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yaklaşık 2 milyon liraya mal olan tesisin aktif hale gelmesi dört gözle beklenirken tamamlanmasına rağmen tesisin bir türlü açılmaması da eleştirileri beraberinde getiriyor. 
FATİH TERİM BÜYÜK ÖNEM VERİYOR
Türkiye Futbol Federasyonu’nun Türkiye’de ender şehirlere yaptığı futbol okullarına TFF Direktörü Fatih Terim de büyük önem veriyor. Soma faciasının ardından ilçeye gelen ve tesiste incelemelerde bulunan Terim, Soma ve bölgeden çıkacak yetenekleri bu tesisle buluşturarak Türk Milli takımına katkı vermek istediklerini kaydetmişti. 
Soma Belediyesi’nin de peyzaj çalışmalarıyla destek verdiği tesisin Soma’da bulunan birçok kulüp ve saklı yeteneklerin hizmetine Türkiye Futbol Federasyonu’nun profesyonel elleriyle katkı sağlaması isteniyor. Deyim yerindeyse ‘Soma’da hamur çok, ancak yoğuracak eller aranıyor’

YORUM YAP

HAFTANIN MAÇLARI

DETAYLI FİKSTÜR