DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

NECİP FAZIL MADALYALARI TOPLADI

Yayınlanma Tarihi : Google News
NECİP FAZIL MADALYALARI TOPLADI

2022-2023 Okul Sporları Manisa Oryantirng İl Birinciliği Yarışması 13 Nisan Perşembe günü Sevişler Köyü’nde düzenlendi. Manisa İl ve ilçelerinden toplam 111 sporcunun mücadele ettiği müsabakaya 4 takım 18 sporcu ile katılan Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu bu yıl da yarışmaya damgasını vurdu ve 4 kupa 23 madalya ile yarışmayı tamamladılar.
Turgay Çamyaran ve Cumhur Toka‘nın antrenere ettiği Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu sporcularının başarıları ise şöyle:

KÜÇÜK ERKEK TAKIMI
İL BİRİNCİSİ
KÜÇÜK KIZ TAKIMI
İL İKİNCİSİ
YILDIZ ERKEK TAKIMI
İL İKİNCİSİ
YILDIZ KIZ TAKIMI
İL İKİNCİSİ

FERDİ DERECELER
SEMİH BOZBAY İL 1.s
YAŞAR YUSUF ŞENEL İL 2.si
KEREM KOCABAŞ İL 3.sü
GÜLCE BENLİ İL 3.sü

HALE TAŞKIRAN İL 3.sü

HALİME ÇAVDAR İL 5.si oldular.

Ayrıca; Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Küçük Erkek Takımı ve bireysel sıralamada ilk beşe giren 4 sporcuları ile ilimiz Manisa’yı 6 Mayıs 2023 tarihinde Balıkesir’de düzenlenecek olan grup yarışmalarında temsil etmeye hak kazandı.
Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Oryantiring Takımı antrenörleri ve aynı zamanda Oryantiring Hakemi olan Turgay Çamyaran ve Cumhur Toka ” Öğrencilerimizi elde ettikleri başarıdan ötürü tebrik ediyoruz. Bizleri her yıl olduğu gibi bu yıl da gururlandırdılar. Sporcularımızın Balıkesir’de düzenlenecek olan Grup Yarışmasında da iyi bir sonuç elde ederek ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Bize güvenerek çocuklarını emanet eden velilerimize, desteklerinden ötürü okul yönetimimize, Soma İlçe Gençlik Spor Müdürü Dilek Mert’e, Manisa Oryantiring İl Temsilciliği’ne teşekkür ediyoruz. ” dediler.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.