DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

MUSTAFA UZUN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Av. Mustafa Uzun AK PARTİ Belediye Başkan aday Adaylığını açıkladı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
MUSTAFA UZUN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Yerel seçimler için geriye sayım başladı. AK PARTİ’den seçimlere katılmak isteyen aday adayları başkanlık için başvurularını yapıyor. Belediye Başkanlığı için başlayacak Adaylık yarışında Av. Mustafa Uzun bende varım dedi. Uzun, Aday Adaylığını AK PARTİ İlçe teşkilatında İlçe Başkanı Av. Egemen Bülent Türkmen ve Partililer önünde resmen duyurdu. Av. Mustafa Uzun Yerel seçimler yerel iradenin ve yerinden yönetimin temelini oluşturuyor. Bu temel taşlarının layıkıyla yerleşmesinde ve ilçemizin Türkiye yüzyılına yakışır bir konjüktürde olmasına katkı sağlamak amacıyla bu yarışta bizde olacağız dedi.
Av. Mustafa Uzun, Açıklamasında, “1967 Soma Karacahisar Doğumluyum. Sabri Balcı İlkokulundan Mezun oldukatan sonra Kırkağaç İmamhatip Lİsesini bitirdim. İStanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Mezun oldum. Vatani görevimizi tamamlayara 1991 yılında Soma’da Serbest Avukat olarak çalışmaya başladım. 32 Yıllık Avukatlık birkimimi ve bunu destekleyen Belediye Meclis üyeliği görevlerim oldu. Kırkağaç İmamhatip Mezunları Derneğinin kurucusuyum ve halen aynı derneğin yönetim kurulundayım. Evli ve bir çocuk babasıyım.
Önümüzde bizleri bekleyen zorlu bir yerel seçim dönemi var. Elbette her aday adayı gibi bizlerde ilçemize faydalı olmak, ilçemizi Türkiye Yüzyılına yakışak konuma getirmek ve İlçe halkımızın refah ve huzurunu arttıracak yatırım, proje ve çalışmalar ile bu dönem yerel yönetimlerde görev almaya talip oldum. Aday Adaylığımızı resmiyete dökerek Teşkilatımız ve partililerimiz önünde basın açıklamamız ile aday adaylığı sürecimizi başlatmış olduk. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Bizler Göreve talip olduk. Sefer bizim kazanan ise Somamız ve soma insanımız olacak”dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.