DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

MOBESELER TAKİPTE

Soma’nın dört bir yanında önemli noktalarda bulunan mobese kameraları hem trafik hem de asayiş olaylarında emniyet güçlerine kolaylık sağlıyor.

Yayınlanma Tarihi : Google News
MOBESELER TAKİPTE

Soma’da Kent Güvenlik Yönetim Sistemi(KGYS) ile denetimler artarak devam ediyor. Soma’nın dört bir yanında bulunan yaklaşık 100’ün üzerinde kamera ile tespit edilen kırmızı ışık, kask, kemer, plakasız araç ve motosikletlere cezai işlem uygulanıyor. Ayrıca bugüne kadar mobese den 25 binin üzerinde cazi işlem uygulandı.
TRAFİK KURALLARINA UYALIM..
Soma İlçe Trafik Büro Amiri Muhittin Özen, “Son zamanlarda kavşaklarda meydana gelen kazalar sonrası kameralardan trafik kurallarını ihlal edenlere yönelik cezai işlem uygulamaya devam ediyoruz.
Kamu düzeni ve güvenliği ile kişilerin can ve mal emniyetinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, trafik güvenliği ve kontrolünün sağlanması amacıyla meydan, karayolları, cadde, sokak ve park gibi kamuya açık alanlarda kurulan görüntüleme ve plaka tanıma sistemleri sayesinde trafik kurallarına uymayan sürücülere cezai işlem uygulanıyor.
Hürriyet Bulvarı, Labella Otel Kavşağı, Arka Mahalle, Bakırçay Kavşağı, Cengiz Topel meydanı, Çınar Kavşağı, Barış Manço Kavşağı, Vargeller kavşağı gibi bir çok kavşakta bulunan mobese kameraları ile
ile cezai işlem uygulamalarımız devam ederken aynı zamanda belirli bölgelerde de trafik ekiplerimiz denetimler yapıyor.’ dedi.

YORUM YAP