DOLAR32,3162% 0.2
EURO35,1419% 0.02
STERLIN41,0423% 0.05
FRANG35,8470% 0.38
ALTIN2.292,73% 0,67
BITCOIN2.293.2942.361

MİNİKLER KAAN EFE İÇİN TEK YÜREK OLDU

İlçemiz SEAŞ Anaokulu minik öğrencileri, her sınıfta Bergamalı SMA TİP1 hastası Kaan Efe bebek için bir kumbara yaparak harçlıklarını ona atarak ufakta olsa destek oldular. Kaan Efe için DESTEK olmaya çağıran minik öğrenciler, sonu güzel bitecek yolculuğunda Kaan Efe bebek için herkesi birlik olmaya davet ettiler.

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
MİNİKLER KAAN EFE İÇİN TEK YÜREK OLDU

SEAŞ Anaokulu okul aile birliği tarafından minik öğrencilerin Bergamalı SMA TİP1 hastası Kaan Efe Şanal adlı bebeğe yardım kampanyası düzenlenmesi talepleri okul yönetimi tarafından da olumlu karşılanınca öğrenci ve öğretmenlerinin ortak çalışmalarıyla her sınıfta Kaan Efe için bir kumbara hazırlandı. Minik öğrenciler Kaan Efe’nin tedavisine bir nebzede olsa destek olmak için evlerinde ki kumbaralarda ki paraları getirerek sınıflarında kendi yapmış oldukları ve “kardeşimiz için el ele, Kaan Efe’yi birlikte yaşatalım, hep beraber gülebilelim diye” vb. isimler verdikleri kumbaralara atarak yardım topladılar.
Kumbaralarda toplanan minik öğrencilerin harçlıkları 4 bin 910 TL tutarında Kaan Efe Bebek için küçükte olsa bir bağış oldu. Bu para okul yönetimi ve okul aile birliği ile Kaan Efe’nin valilik tarafında yardım kampanyası için izinli banka hesabına yatırıldı.
Minik öğrenciler bu mücadelesinde Kaan Efe’yi yalnız bırakmayacağız. Tüm SOMA halkını küçükte olsa Kaan Efe için DESTEK olmaya çağıran minikler, sonu güzel bitecek yolculuğunda Kaan Efe bebek için birlik olmaya davet ettiler.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.