DOLAR32,3245% 0.21
EURO35,1555% 0.02
STERLIN41,0370% 0.02
FRANG35,7849% 0.18
ALTIN2.300,19% 0,99
BITCOIN2.288.589-0.332

Memursen'den Afrin'deki Mehmetçik için kampanya

Afrin’de PKK,PYD ve DEAŞ’a karşı kahramanca mücadele veren Mehmetçiğe Türkiye’nin her yerinden destek gelmeye devam ediyor.
Memursen de başlattığı kampanya ile Afrin’deki aslanlara powerbank gönderiyor.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Memursen'den Afrin'deki Mehmetçik için kampanya
Afrin’de PKK,PYD ve DEAŞ’a karşı kahramanca mücadele veren Mehmetçiğe Türkiye’nin her yerinden destek gelmeye devam ediyor. 
Memursen de başlattığı kampanya ile Afrin’deki aslanlara powerbank gönderiyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Soma Memursen Temsilcisi Ahmet Açar, “Çehmetçiğimize sözümüzle, özümüzle ve dualarimizla her zaman destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Afrin’de 7 düvele karşı mücadele eden kahramanlarımıza bunun dışında daha ne yapabiliriz diye düşündük. İlgili mercilerle de görüşerek sürekli arazide olan Mehmetçiğimize telefon şarj cihazı powerbag hediye etmemizin anlamlı olacağına karar verdik. Şüphesiz mehmetçik milletimizin duası ve desteğinden güç alıyor. Fakat bunun yanında onların en büyük moral kaynağı aileleri yani eşi çocuklari anne ve babaları olduğunu düşündük. En büyük moral kaynağı olan aileleriyle iletişim sağlamalarının önündeki engelleri kaldırma adına bu kampanyayı başlatma kararı aldık. Milli meselemizi yerli ürünle taçlandırmak adına 10 000 mAh lık taşınabilir telefon şarj cihazı olarak yerli ürün Vestel’i tercih ettik. Ayrıca sevgili çocuklarımız ve öğrencilerimiz Mehmetçiğe mektup yazarak bize teslim etmeleri halinde hediye paketlerinin içine koyularak Mehmetçiğimize ulaştırılacaktır. Bu konuda Vestel Soma Bayii’ne alış maliyetine temin etmesi nedeniyle çok teşekkür ederiz.
Tüm Sivil Toplum Örgütlerinın (Sendika Dernek ve Meslek Kuruluşları), kamu kurum ve kuruluşlarının, Siyasi Partilerin ve Siz değerli Somalı kardeşlerimizin kampanyamıza destekleri bizleri onurlandiracaktır. Kampanyamız 18 Mart Çanakkale Zaferi yıldönümü 18 Mart 2018 tarihinde sona erecektir. Şimdiden kampanyamıza göstereceğiniz ilgi ve alakanızdan dolayı hepinize şimdiden teşekkür ederiz.” dedi.

YORUM YAP