DOLAR32,4071% 0.22
EURO35,1035% -0.05
STERLIN41,0772% 0.41
FRANG35,9436% 0.24
ALTIN2.326,45% 0,26
BITCOIN2.297.196-0.385

Mehmet Ali Özkan Dur Durak Bilmiyor

Ak Parti Manisa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Özkan 24 Haziran seçimlerine az bir süre kala çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Mehmet Ali Özkan Dur Durak Bilmiyor

Ak Parti Manisa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Özkan 24 Haziran seçimlerine az bir süre kala çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. Özkan’ın seçim çalışmalarına Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy, gençlik kolları, kadın kolları ve partililer de eşlik ediyor.
PAZAR YERİNDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI
Pazar pazarında vatandaşlarla kucaklaşan Mehmet Ali Özkan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur ittifakına, milletvekili seçiminde de Ak Parti’ye destek istedi. Pazaryerinde esnaf ve vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Özkan’ı Somalılar, uzun zamandır hasretini çektikleri ‘İşte Soma’nın vekili’ diyerek bağrına bastı. 
BATI TRAKYALILAR VE ORDULULARIN İFTARINA KATILDI
Soma Ordulular Derneği ile Batı Trakyalılar Derneği’nin geleneksel olarak düzenledikleri iftar programına katılan Ak Parti Manisa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Özkan, iftar sonrası Ordulular Derneği’nde dernek Başkanı İsmail Gürkal ve çoğunluğu maden işçisi olan dernek üyeleriyle bir araya geldi. 
Emek yoğun bir ilçe olan Soma’da Ordulular Derneği’nin önemli bir sivil toplum örgütü olduğuna dikkat çekerek, “Ordulu vatandaşlarımız genellikle madende çalışma için ilçemize geliyor. Şu anda 10 bine yakın Ordulu vatandaşımız ekmeklerini Soma’dan kazanıyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Kömür İşletmeleri(TKİ) tarafından Soma bölgesinde bir maden sahası ihalesi gerçekleştirildi. Bu saha ihalesini de Soma’da faaliyet gösteren İmbat kazandı. 139 milyon ton rezervli bu saha ile binlerce işçimiz ekmek parasını kazanacak. Önümüzdeki günlerde iki maden sahası ihalesi daha gerçekleşecek. Gerek hükümetimiz gerekse özel sektör Soma’da ciddi yatırımlar yapıyor. Soma’nın önü açık. İstikrarın sürmesi açısından 24 Haziran seçimleri Somamız, Manisamız ülkemiz için hatta tüm dünyadaki müslümanlar için büyük önem arz ediyor. Allah nasip ederse 24 Haziran tarihinde vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur ittifakına, milletvekili seçiminde ise partimize oy vereceklerine inancımız tamdır.” ifadelerini kullandı. 
“BAŞARAMAYACAKLAR”
Ak Parti Manisa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Özkan, memleketi Manisa’nın Soma ilçesinde sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Memursen’e bağlı sendikaların düzenlediği iftar programına katıldı. 
Memursen Soma İlçe Temsilcisi Ahmet Açar ve sendika üyesi eğitimciler tarafından Soma Öğretmenevi’nde ağırlanan Özkan, “Önümüzde yeni bir seçim var. 24 Haziran’da hem Türkiye’yi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle tanıştıracak olan bir seçimi yaşayacağız hem de bunun yanında milletvekili genel seçimlerini yaşayacağız. Bizim parti olarak görüşümüz Cumhurbaşkanımızı ilk turda yüzde 50’nin üzerinde bir oyla seçtirmek ve onun yanında da mecliste elini rahatlatacak daha rahat ve seri şekilde karar alabilmesini, icraatlerini yapabilmesini sağlayacak bir meclis çoğunluğunu elde etmek. İnşallah bunu da milletimizin desteğiyle başaracağız. Her yolu denediler ancak başaramadılar, şimdi de bizi ekonomik terörle durdurmaya çalışıyorlar. Son dönemde dolarda yapılmaya çalışılan operasyonları görüyoruz. İnşallah bu zor süreci de atlatacağız. Bu seçim sadece biim ülkemiz için önemli değil. Yaşanmış bir örnek vereceğim. Yıllar önce Bosna’ya bir Türk profesör gidiyor. Köyün birinde rastgele bir kapı çalıyor. 90 yaşlarında bir teyzemiz açıyor kapıyı. Profesör teyzeye ben Türkiye’den geldim, Türk’üm diyor. Ah evladım yıllardır siz neredesini biz onlarca yıldır sizi bekliyoruz karşılığını veriyor. Bosna, Somali, Arakan’da, Filistin’de zulüm gören müslümanlar bizi bekliyor.” diye konuştu. 
SOMA VEKİLİNİ İSTİYOR
Memursen Soma İlçe Temsilcisi Ahmet Açar ise Soma’nın yıllardır vekil özlemini çektiğini belirterek, “İnşallah önümüzdeki süreçte Soma, milletvekiline kavuşacaktır.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP