DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

MASKİ, Manisa’nın Çevresini Korumaya Devam Ediyor

Manisa’nın çevresini korumak adına çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçesine bağlı İstasyon mahallesindeki derede temizlik çalışması başlattı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
MASKİ, Manisa’nın Çevresini Korumaya Devam Ediyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın çevresini korumak ve gelecek nesillere daha temiz bir Manisa bırakmak adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Küresel ısınma ve iklim değişikliğine bağlı olarak meydana gelebilecek sağanak yağış tehdidine karşı da erken önlem alan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Soma ilçesine bağlı İstasyon mahallesindeki derede temizlik çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında ekipler, çeşitli nedenlerle derede biriken zararlı maddeleri topluyor. Çalışmalarla birlikte derelerin düzenli akışı sağlanarak yerleşim alanlarında insan sağlığı için tehdit oluşturmayacak hale getiriliyor.
“Cengiz Başkanımıza teşekkür ederiz”
Mahalle muhtarı İbrahim İlhan, “Mahallemizle ilgili taleplerimiz Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ tarafından bir bir yerine getiriliyor. MASKİ tarafından başlatılan dere temizlik çalışmasından da çok memnunuz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.