DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

MADEN İŞ’TEN DEV HİZMET MİSAFİRHANE AÇILDI

Türkiye Maden İşçileri Sendikası’nın İzmir’deki misafirhanesinin açılışı gerçekleştirildi. Genel Başkan Nurettin Akçul, İzmir’ de üyelerin gerek üniversite hastaneleri için gerekse öğrencilerin konaklama konusunda ihtiyaç olduğunu tespit ettiklerini söyleyerek misafirhane yapıldığını belirtti.

Yayınlanma Tarihi : Google News
MADEN İŞ’TEN DEV HİZMET MİSAFİRHANE AÇILDI

45 oda ve 120 yatak kapasiteli misafirhane açılışına genel merkez yöneticileri ile bölgeden katılım sağlandı, kurban kesildi, ardından dua edildi.

Açılış programına Soma’dan Türkiye Maden İşçileri Sendikası Şube Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile AK Pari Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Soma Kaymakamı Fatih Akkaya, ve İmbat Madencilik Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız katıldı.

Maden İş Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul, Maden İş Sendikası’nın renginin belli olduğunu belirterek, “Bizim rengimiz Türk Bayrağı’nın renginin aynısıdır. Sendika olarak siyasetin dışındayız. Yönetimimizde her siyasi görüşten arkadaşlarımız var önemli olan hizmet vermektir. İzmir’de misafirhaneye çok ihtiyaç vardı. Üyelerimizin İzmir’de bulunan üniversite hastanesine geldiklerinde konaklayacak yer bulmakta zorluk çekiyorlardı. Okuyan öğrencilerde bu sıkıntıyı yaşıyorlardı. Biz de burada ihtiyaç olduğunu tespit ederek misafirhane yaptık. Amaç hizmet vermektir.” dedi.

YORUM YAP