DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Yayınlanma Tarihi : Google News
KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Soma Belediye Başkanı Tulup, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayarak, başta çocuklar olmak üzere herkesin Kurban Bayramı’nı kutladığını belirtti. Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Kurban Bayramı’nın yardımlaşma ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerden olduğunu bildirdi.

Mesajında, Bayramların insanları birbirlerine daha çok yakınlaştırdığını, dargınlıkların, kırgınlıkların giderilerek kardeşlik ve barış duygularını artırdığını ifade eden Başkan Ali Tulup, şunları kaydetti:
“Kurban Bayramı’nda ise söz konusu birlik, beraberlikler ve kardeşlik duyguları daha da kendini göstermektedir. Bayram, akraba, dost ve büyüklerimizin ziyaret edildiği, hastaların, kimsesizlerin, yetimlerin, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı günlerimizdir. Kurban Bayramı’nı fırsat bilip çevremizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kestiğimiz kurbanlardan bir parça da olsa dağıtıp katkıda bulunmak hepimizin görevi olmalıdır.
Soma Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ağız tadıyla bayram geçirmeleri için hazırlıklarımızı tamamladık. Amacımız sizlerin huzurlu bir ortamda bayramı geçirmenizdir.
Bu vesileyle başta çocuklarımız ve büyüklerimiz olmak üzere tüm vatandaşların Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum.

YORUM YAP