DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

KÖSEM’DEN SOMASPOR’A MORAL YEMEĞİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
KÖSEM’DEN SOMASPOR’A MORAL YEMEĞİ

Soma’nın Genç İş Adamı Kösem İnşaat sahibi Burak Kösem Somaspor-Batman maçı öncesi takıma ve ilçe protokolüne moral yemeği verdi.

Seaş Alakartta düzenlenen yemeğe Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Soma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cem Doğan, Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, Soma MHP İlçe Başkanı Adem Yıldırım, Soma CHP İlçe Başkanı Levent Elbinsoy ile Somaspor Yöneticelerinden Abdullah Karış ve Ramazan Karakaya katıldı.

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Başatemur, “Böyle bir günde bizlerle beraber olduğunuz için teşekkür ediyorum. Futbol takımları en alt ligden en üst lige kadar sıkıntılı dönemler yaşayabilirler. Bu bütün takımların başına gelebilcek bi durum. Biz aslında şuan sene başındaki beklentilerin çok üzerindeyiz ama bunu yeterli görmüyoruz kendimiz için. Hep en iyisini hedeflediğimiz için kendimiz açısından sıkıntılı bi süreç yaşıyoruz. Bu sıkıntılı süreci aşmak için yönetimimiz Burak Kösem ile beraber böyle bir organizasyon yaptılar. Bir araya gelmek istedik. Bu sürecin atlatılmasında bu tip organizasyonların faydası olacaktır ve bu süreç daha kısa bir şekilde atlatılcaktır. Böyle durumlarda bir arada olmak çok önemli, bugün bunun örneğini sergiliyoruz. Geldiğimiz günden beri Sn. Vekilimiz Mehmet Ali Özkan başta olmak üzere Belediye Başkanımız, Siyasi Parti İlçe Başkanlarımız sürekli bizlerle beraberler. Söylediğim gibi futbol takımları böyle süreçlerden geçebilirler. Önemli olan o süreçte doğru davranış gösterip doğru karakter ortaya koyabilmekte. İnşallah bu hafta istediğimiz sonucu alır yolumuza devam ederiz. Ben takımım ve şahsım adına hepinize teşekkür ediyorum, afiyet olsun.’’ dedi.

Kösem İnşaat sahibi Burak Kösem ise “Fatih Terimin bir sözü var; ‘Kasımlar sizin olsun Mayıslar bizim olsun’. Mayısta şampiyonluk bekliyorum bu takımdan. İnşallah sezon sonu biz gülen taraf oluruz, başarılar diliyorum herkese’’ ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

HAFTANIN MAÇLARI

DETAYLI FİKSTÜR