DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

KADIN TAKIMIMIZI KADIN ELİNE BIRAKIYORUZ

Yayınlanma Tarihi : Google News
KADIN TAKIMIMIZI KADIN ELİNE BIRAKIYORUZ

Soma Zafer Spor Kulüp yönetiminin almış olduğu karar ile eski Zafer Spor sporcusu, kaptan Ayla Yılmaz Sportif Direktörlük görevine getirildi.
BİZİM AYLA’MIZ
Soma Zafer Spor Kulüp Başkanı Hakan Arslancan açıklamasında şu ifadelere yer verdi,”Çok gururlu ve mutluyum. 2014 yılı sonbaharının son günleri idi. Üzerinde Fenerbahçe forması olan hafif balık etli bir kız çocuğu halısahanın kenarına gelip, diğer kızların antrenmanını seyrediyordu. Bu üç gün boyunca böyle sürdü. Üçüncü gün yanına gittim.
– Senin adın ne? Diye sordum.
Yüzüne gülücükler yakışan kız.
-Ayla. Dedi
Sonra aramızdaki diyalog şöyle devam etti.
– Sen futbolu çok seviyorsun herhalde.
– Evet
– Neden gelip bizimle futbol oynamıyorsun. Dedim.
Hafif mahçup ama yinede güleç yüzlü, vücuduna doğru bakarak, kilosundan dolayı futbol oynayamayacağını, bakışları ile bana anlattı.
Ben de ona “BİZİM İÇİN FARK ETMEZ” sen içeri bir gir sana uygun birşeyler buluruz dedim.
İşte bizim sloganımız o gün doğdu. O gün, o kapıdan içeri giren Ayla takımımızın kaleciligini, kaptanlığını yaptı. Herkesin sevgilisi, takımın neşe kaynağı oldu. Liseyi bitirdi, “Kızlar Okusun” bursu ile üniversiteyi bitirdi. Antrenörlük kursuna giderek C belgeli antrenör oldu. Bu gün de “BİZİM İÇİN FARK ETMEZ” yazısının altıda kulübümüzün Sportif Direktörü oldu. Daha olacaklarını bitirdiğini hiç sanmıyorum. AYLA bir kız çocuğu olarak, yapamazsın, olmaz, başaramazsın, senin futbolda ne işin var gibi, bir çok kalıbı kıran cesur bir rol model oldu hepimiz için. Çok gururlu ve mutluyum.”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.