DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İnönü Mahallesi’ne Ek Kanalizasyon Hattı

Yayınlanma Tarihi : Google News
İnönü Mahallesi’ne Ek Kanalizasyon Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma’nın İnönü Mahallesi’ne bağlı Şehit Polis Halil Taşçı Sokak’taki mevcut kanalizasyon hattının yetersiz gelmesi üzerine ek hat döşedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yaptığı hat döşeme çalışmalarıyla mahallelerin altyapı gereksinimlerine hızla cevap veriyor. Bu kapsamda, Soma ilçesine bağlı İnönü Mahallesi Şehit Polis Halil Taşçı Sokak’ta mevcut hattın yetersiz gelmesi üzerine ek kanalizasyon hattı döşendi. Mahallede yaşayan vatandaşların ve mahalle muhtarının talebi üzerine gerçekleştirilen hat döşeme işlemiyle, vatandaşların altyapı ihtiyacı karşılanmış oldu.

“Büyükşehir ve MASKİ Her zaman işbaşında”

Mahallelerinde kanalizasyon hattı döşeme çalışmasının memnuniyet verici olduğunu belirten İnönü Mahalle Muhtarı Aziz Cambal, “MASKİ ekipleri ihtiyaç duyulan noktada ek kanalizasyon hattı döşedi. Bir talebimiz olduğu zaman bizleri asla geri çevirmeyen MASKİ’nin tüm hizmetlerinden çok memnunuz. Büyükşehir ve MASKİ her zaman işbaşında. Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ yetkililerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM YAP