DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İMBAT MADENCİLİK FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

İmbat Madencilik çalışanları arasında düzenlenen futbol turnuvası Çarşamba günü akşam oynan final karşılaşması ile son buldu. 04 Ekim 2021 de başlayan turnuvanın final karşılaşmasını bir zamanlar TFF Süper Ligde hakemlik yapan İlker Meral yönetirken şampiyonluk kupasını Borucular takımı aldı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
İMBAT MADENCİLİK FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Ege Bölgesinde en çok istihdama sahip binlerce çalışanı olan İmbat Madencilikte çalışanlar ve yöneticilerinde arasında bulunduğu futbol turnuvası müsabakaları final karşılaşması ile sona erdi.
İmbat Madencilik A.Ş. çalışanları arasında düzenlenen futbol turnuvasının final karşılaşmasına; Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, İlçe Gençlik ve Spor Müdiresi Dilek Mert, Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur, İmbat Madencilik Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız, Genel Müdür Yavuz Burbut, şirket yöneticileri ve çalışanları katıldı.
18 takımdan arasında lig usulü oynan karşılaşmalarda finale kalan Borucular ve Demirspor arasında oynan maçta şampiyonluk kupasını alan taraf Borucular takımı oldu.
Final karşılaşmasını TFF Süper Ligde hakemlik yapan İlker Meral yönetirken maç sonrası İmbat Madencilik Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız tarafından final karşılaşmasını yönettiği için teşekkür hediyesi verildi. Şampiyonluk ve ikincilik kupası, turnuvanın gol kralı ve maçlarda hakemlik yapanlara Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur ve İmbat Madencilik Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız tarafından kupaları verildi.

YORUM YAP