DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İMBAT MADENCİLİK BASKETBOL TAKIMI İZMİR’DE ÇEYREK FİNALE ADINI YAZDIRDI

İzmir’de büyük kurumsal şirketlerin katıldığı Basketbol 4×4 Tek Pota Ligi – 2022 yılı Bahar Sezonu karşılaşmalarında grup lideri olarak çıkan İmbat Madencilik basketbol takımı çeyrek finale adını yazdırdı.

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
İMBAT MADENCİLİK BASKETBOL TAKIMI İZMİR’DE ÇEYREK FİNALE ADINI YAZDIRDI

İzmir’de ki kurumlar arası düzenlenen basketbol turnuvasında İmbat Madencilik grup lideri olarak adını çeyrek finale yazdırdı. Turnuvada grubundaki 4 karşılaşmada galip gelerek sahadan ayrılan İmbat Madencilik Basketbol Takımı bu sezon turnuvanın en iddialı takımları arasında yerini aldı. 4 karşılaşma sonrası İmbat Madencilik oyuncuları İzmir’de ki turnuvada tüm takımlardaki oyuncular arasında saha içinde en skorer, ribaund, top çalma ve 2 sayılık atış istatistiklerinde ilk sıralarda Ümit GÖRGÜLÜ, Yavuz BURBUT, Ercan YAKIT ve Ege ERDEM yer aldı.
İzmir’de Şirketler Arası 4×4 Basketbol Ligi olan Tek Pota Liginde bu yıl 15 takımdan en iyi 4 takım arasına adını yazdıran İMBAT MADENCİLİK Basketbol Takımının çeyrek finaldeki rakibi ile 06 Mayıs 2022 Cuma günü karşılaşacak ve adını yarı finale yazdırmayı hedefliyor.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.