DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

HEDEFİMİZ TFF 2.LİG…

Somaspor kulübü futbol şube sorumlusu Abdullah Karış, “Yönetim olarak 2020-21 sezonunda hedefimiz Tff 2.lige çıkmak.” dedi

Yayınlanma Tarihi : Google News
HEDEFİMİZ TFF 2.LİG…

Tff 3.lig 3.grup takımlarından Somaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Karış, 2020-21 sezonunda Tff 3.lig 3.grupta şampiyon olarak Tff 2.lige çıkmak istiyoruz.” dedi
Abdullah Karış, “Başkanımız Mustafa Aydın ve yönetim kurulumuz olarak 2020-21 sezonunda hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik ve yola çıktık. Ligin ilk devresinde oynadığımız 16 maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik 1 yenilgi 35 puanla Tff 3.lig 3.grupta 1.sırada lider durumdayız.

Lider olmak önemli değil, sezon sonunda ligi lider bitirmek önemlidir
Ara transferde hocamızın raporu doğrultusunda eksik bölgelerimize kulübümüzün yapısına uygun genç yetenekli oyuncularla takımımıza takviyeler yaptık. 28 ocak 2021 tarihinde kendi sahamızda grubumuzda 33 puanla 3.sırada yer alan Esenler Erokspor ile karşılaşacağız, çok zor ve çekişmeli geçeceğini düşündüğüm bu maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Bu maçı kazanarak ligin 2.devresine galibiyetle başlamak istiyoruz.” dedi.

Somaspor Süper Lig Oyuncusu Transfer Etti

Transferin suskun takımı Somaspor Süper Lig oyuncusu transfer etti. Somaspor devre arası transfer döneminde, ikinci yarı maçlarının başlamasına 6 gün kala ilk resmi transferini gerçekleştirdi. Siyah-beyazlılar, Antalyaspor’un İsveç U-19 Milli Takımı’nda da forma giymiş 2001 doğumlu oyuncusu Erman Herman Vardar’ı siyah-beyaz renklere kattı. Skövde İsveç doğumlu Erman Herman Vardar, Antalya Şimşek Gençlikspor alt yapısından yetişip 2015 yılında Antalyaspor’a transfer olmuş. Antalyaspor formasıyla 1 maç, U-19 formasıyla 20 maç, U-21 formasıyla da 2 maçta forma şansı bulmuş. Bu süreçte İsveç U-19 Milli Takım’da da başarılı maçlar oynayan genç oyuncu, Serik Belediyespor ve Bodrumspor formalarını da giymiş.

YORUM YAP

HAFTANIN MAÇLARI

DETAYLI FİKSTÜR