DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

HEDEFİMİZ BİRİNCİ LİG

Medigün Zafer Spor Kadın Futbol Takımı, kadın ligleri statüsü açıklandıktan sonra hedefini 1’nci lig olarak belirledi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
HEDEFİMİZ BİRİNCİ LİG

Hazırlıklarını uzun süredir sürdüren kadın futbol takımımız her türlü mücadeleye hazır.
30 Ocak 2022 de başlayacak lig öncesi takımın teknik sorumlusu Hakan Arslancan önemli açıklamalarda bulundu.
“Ligimizin ne zaman başlayacağını bilmediğimiz için uzun süredir hazırlanıyorduk. Bu süreci iyi değerlendirdiğimizi düşünmekle birlikte olumsuzlukları da olduğunu söyleyebilirim. Hepsi öğrenci olan sporcularımız yorulmaya da başladı. Şimdi ligin ne zaman başlayacağını biliyoruz ve programımızı buna göre yeniden düzenleyeceğiz.
Çok iddialı konuşmayı sevmem fakat, bu sezon ikinci ligdeki 31 takımdan 10 tanesi birinci lige çıkacak ve bizde gerek sporcu kadrosuyla, gerekse tesis altyapısıyla bu ligin favori ekiplerinden birisiyiz. Genç, çok koşan bir takımımız var ve teknik ekip olarak biz onlara son derece güveniyoruz.
25 sporcudan oluşan bir ekibimiz var ve bu ekibin 21 sporcusu Soma’lı kızlardan oluşuyor. Takımımıza 4 tane yeni sporcu kattık bunların kimler olduğunu yakın tarihte açıklayacağız.
Kadın futbol takımımızın sporcularının Soma’lı bütün futbol severlere keyifli maçlar izletmek için ellerinden geleni yapacaklarından eminim.
Geçtiğimiz süreçte ana sponsorumuz Medigün Hastanesi yönetimine ve değişik konularda takımımıza katkı sağlayan bütün destekçilerimeze teşekkür ederiz.” dedi.

YORUM YAP