DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

HEDEF 4 BİN KOMBİNE

Yayınlanma Tarihi : Google News
HEDEF 4 BİN KOMBİNE

Bu sezon Somalıların uzun süre hayalini kurduğu profesyonel 3. ligde mücadele edecek olan Somaspor’da kombine biletler hazırlandı.
Sosyal medya üzerinden örgütlenen ve kombinelerin fotoğraflarını paylaşan taraftar kulübe destek olmak için kombine hareketi başlattı.

Yönetimin büyük gayretlerle maddi kaynak yaratarak futbolu bilen tecrübeli bir teknik heyetle kaliteli ve genç bir takım kurduğunu hatırlatan taraflarlar şimdi sıranın Soma halkında olduğuna dikkat çekti ve şu çağrıyı yaptı, ”
ŞİMDİ SIRA SENDE SOMA!?
Yönetimimiz büyük gayretlerle maddi kaynak yaratarak futbolu bilen tecrübeli bir teknik heyetle kaliteli genç teknik diri takım kurdu, kurmaya devam ediyor. Şimdi sıra kombinesini alıp takımına sahip çıktığını gösterecek olan Soma halkında! Futbol ruh meselesidir, bu ruhun oluşmasında en büyük katkı taraftarın olacaktır. Yönetimimizin gayreti, teknik heyetimizin tecrübesi, futbolcularımızın kalitesi şanlı Somaspor taraftarının alacağı 4000 kombineyle taclanacaktır! Hedef 4000 kombine! Kenetlen Soma Şimdi Birlik Vakti!”
Kombinelerin fiyat ve satış tarihinin ise önümüzdeki günlerde açıklanacağı bildirildi.

YORUM YAP