DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

HAYDİ SOMA, UZAKTAN EĞİTİM ALAMAYAN ÇOCUKLARA SENDE DESTEK OL

Yayınlanma Tarihi : Google News
HAYDİ SOMA, UZAKTAN EĞİTİM ALAMAYAN ÇOCUKLARA SENDE DESTEK OL

31 Ağustos’ta başlayacak uzaktan eğitim öğretim nedeniyle maddi durumu yetersiz olan çocukların da eğitim alabilmeleri için Soma Kaymakamlığı öncülüğünde yardım kampanyası başlatıldı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Kovid 19 salgını sebebiyle okullarımız 31 Ağustos’ta uzaktan eğitim ile yeni eğitim öğretim dönemine başlayacak, bu süreçte dersler EBA internet sitesi, EBA TV ve öğretmenlerin vereceği canlı bağlantılar ile yürütülecektir. Öğrencilerimizin uzaktan eğitimleri takip edebilmesi için bilgisayar ya da tablete ihtiyaç duymakta ancak imkanı olmayan öğrencilerimiz canlı derslere katılamamaktadır.
Soma Kaymakamlığı himayesinde başlatılan ”UZAKTAN EĞİTİME DESTEK OL” kampanyası ile hayırseverler, Sivil Toplum Kuruluşları ve ilçemiz genelindeki resmi/özel kurum ve kuruluşlardan bağışlanacak olan yeni veya kullanılmış çalışır durumdaki tablet ve bilgisayarların imkanı olmayan, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması amaçlanmaktadır. Destek olmak isteyenler Soma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurabilir.
Tel:0 236 613 20 14″

YORUM YAP