2008 İle 2011 seneleri arasında Manisa Valiliği yapan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç Türkiye Maden İşçileri Sendikası Ege Bölgesi Şubeleri’ni ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Maden işçileri Genel Başkanı Nurettin Akçul ve yönetimi ile Ak Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan hazır bulundu.
Geçtiğimiz hafta delege seçimini yapan Türkiye Maden işçileri Sendikası Soma Şube Başkanı Şevket Şahin’i ziyaret eden Güvenç’e Soma madenciliği hakkında bilgiler verildi.
Ziyarette Maden İş Sendikası Ege Bölge Şube Başkanı Recep Satır ve yönetim Kurulu üyeleri, Ege Bölgesi 1 Nolu Şube Başkanı M.Ali Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, 2 Nolu Şube Başkanı Erol Kasap Yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Madenciliğin
sorunlarının konuşulduğu ziyarette Celalettin Güvenç ve Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul İmbat Madenciliği ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Akçul Sendika başkan ve yöneticileriyle birlikte iş yerleri ziyaret sonrası şube başkanları ile birlikte durum değerlendirmesi yaptı.