DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Fatih Anadolu’da “Mesleki Eğitim ve Kariyer Günü” Etkinliği

First YMM A.Ş. Kurucu Ortağı YMM Alperen Tekin, Muhasebe ve Finansman Alanı, Muhasebe Dalı öğrencileri ile söyleşide buluştu.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Fatih Anadolu’da “Mesleki Eğitim ve Kariyer Günü” Etkinliği

First YMM A.Ş. Kurucu Ortağı YMM Alperen Tekin, Muhasebe ve Finansman Alanı, Muhasebe Dalı öğrencileri ile söyleşide buluştu.

Muhasebe dalı öğrencilerimize muhasebe kariyer basamakları hakkında bilgi veren YMM Alperen Tekin: Ülkemizin 2023 yılı gayri safi yurt içi hasılası 1 Trilyon 118 Milyar 593 Milyon Dolar olarak gerçekleşti. Böyle bir ekonomik büyüklükte önemli bir insan kaynağına ihtiyaç duyulmaktadır. Muhasebe mesleğinde, ara elaman,  mali müşavir ve yeminli mali müşavirlere ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Muhasebe ara elemanı ihtiyacını giderecek en önemli okullar meslek liselerimiz olup, ister Anadolu Meslek Programı (AMP), ister Mesleki Eğitim Merkezi Programı (MESEM) olsun her iki programın Muhasebe dalından mezun olmanız sizlere kamu veya özel sektörde istihdam oluşturacaktır dedi.

Dokuzuncu sınıftan on ikinci sınıfa kadar bütün öğrencilerimizin sorularının cevaplandığı kariyer etkinliğimiz samimi bir ortamda gerçekleşti.

Söyleşide öğrencilerimizi yalnız bırakmayan okulumuz mezunları SMMM Zerrin Metin, SMMM Fatih Şentürk, SMMM Mahmut Yıldırım, SMMM Semih Tınastepe, SMMM Uğur Kılıçarslan ve SMMM Stajyeri Ömer Faruk Çolak’a teşekkür ederiz.  

 Okul Müdürümüz Samih İLİ, muhasebe öğrencilerimizin hepsinin katılım sağladığı kariyer günü etkinliğimiz çok verimli geçtiğini dile getirdi. Öğrencilerimizin kariyer planlamasına bu tip faaliyetlerin önemli olduğunu vurgulayarak,  YMM Alperen Tekin’e iş yoğunluğu arasında öğrencilerimize vakit ayırdığı için teşekkür ederek plaket takdim etti.

Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından “Mesleki Eğitim ve Kariye Günü Etkinliğimiz” sona erdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.