DOLAR32,3332% 0.24
EURO35,0919% -0.13
STERLIN40,9232% -0.23
FRANG35,7155% 0
ALTIN2.301,21% 1,04
BITCOIN2.281.7490.271

DARKALE’Yİ, DOĞA SPORLARI MERKEZİ HALİNE GETİRMEK İÇİN ÇABALIYORLAR

Soma’nın en büyük kazanımlarından olan Soma Doğa Sporları Kulübü(SODOS) 14-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen ve halen devam eden etkinliklere Darkale Doğa Sporları Şenliği ile renk kattı.

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
DARKALE’Yİ, DOĞA SPORLARI MERKEZİ HALİNE GETİRMEK İÇİN ÇABALIYORLAR

Tarihi dokusu ve bozulmamış doğasıyla mest eden Darkale’yi Doğa Sporları ve Kültür turizim merkezi haline getirmek için çabalayan Soma Doğa Sporları Kulübü’nün etkinlikleri takdir ediliyor. Gençlik Festivali kapsamında Darkale’de düzenlenen spor şenliklerine Türkiye’nin farklı ile ve ilçelernden kayıtlı olarak 54 sporcu katıldığını açıklayan Soma Doğa Sporları Kulübü Başkanı Mustafa Alioğlu, “Şenliğimize ülkemizin farklı il ve ilçelerinden kayıtlı olarak 542 Sporcu katılmıştır. Etkinlik Boyunca Kanyoning, Trekking, Kaya Tırmanışı, Bisiklet ve Oryantiring faliyetleri gerçekleştirilmiştir.
Şenliğimiz boyunca hiçbir menfaat gözetmeksizin canla başla görev alan ve görevlerini en iyi şekilde yerine getiren bir çok kulübün örnek gösterdiği gelen misafirlerimizin övgüyle bahsettiği Soma Doğa Sporları Kulübümüz Yöneticileri üyeleri ve gönüllüleri olarak Darkalemizin Doğa Sporları ve Kültür turizim merkezi haline getirmek amacıyla yaptığımız şenliğimizde misafirlerimize en iyi şekilde agırladık. Bu etkinliğimizde bizlere desteklerinden Dolayı öncelikle çok değerli Ak Parti Manisa Milletvekilimiz Mehmet Ali Özkan, Kaymamkamımız Fatih Akkaya, Belediye Başkanımız Ali Tulup Başkan Yardımcılarımız Sabır Tuna, Abdullah Ekşi, Temel Korkmaz’a ve belediyemiz Fen işleri müdürlüğümüz ve çalışanlarına, il Spor müdürümüz Yunus Öztürk’e, İlçe Spor Müdürümüz Dilek Mert’e, ulaşımdaki desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma koordinasyon merkezimize, Türkiye Dağcılık Federasyonu Manisa İl Temsilcimiz ve kulübümüz As başkanı Hakan Kavaklıçeşme’ye, Çok değerli Darkale Muhtarımız Önder Uysal’a Haberleşme operatörümüz Fatih Saka, Cem Şener’e, Darkale Kanyonunun hazırlanmasında baştan sona emeği gecen Türkiye Kanyoning Haydar Daştan’a ve Kerim Selvili’ye, Soma Gençlik merkezi Müdürlüğümüze,Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Myo Doğa Sporları Kulübü okul yoneticileri Ayla Tekin ve Fırat Tekin hocalarımıza Kulüp Öğrencilerimize, Sponsorluk ve Desteklerinden dolayı Polyak Madenciliğe, Hidro-Gen Enerji ith ihr dağt. AŞ. ye, Sosev Vakvı Bayraktar, Teknik Malzeme sponsorumuz Kaya Safety ve Soma Şahan Züccaciyeye daha bir çok ismimi sayamadığımız kurum, kuruluş ve ve şahıslara Katılım sağlayan kulüplerimize ve ferdi Sporcularımıza canı gönülden teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.