DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

CUMHUR İTTİFAKI'NA BÜYÜK İLGİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
CUMHUR İTTİFAKI'NA BÜYÜK İLGİ

Ak Parti ve MHP’nin ortaklığındaki Cumhur İttifakı Soma’da girilmedik kapı sıkılmadık el bırakmıyor. İki teşkilat yöneticileri kol kola yaptığı mahalle ziyaretlerinde vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.
3 MAHALLEDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Ak Parti Soma ilçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy, MHP Soma İlçe Başkanı Adem Yıldırım tüm teşkilatlarıyla birlikte gerçekleştirdiği Karacahisar, Büyük Işıklar ve Koyundere Mahalleleri’nde Cumhur İttifakı’nın Soma Belediye Başkan Adayı Ali Tulup’u halkla buluşturdu. Başkan Tulup’a büyük ilgi gösteren mahalle sakinleri taleplerini ileterek çözüm beklediklerini vurguladılar.
Ziyaret ettikleri mahallelerde projelerinden bahseden Ali Tulup, Hemşehrilerimiz ile hasbihal ettik. Kendilerine Cumhur İttifakını ve bu ittifak ile Manisa’da Mhp Büyükşehir Belediyesi Adayı Cengiz Ergün’e, Soma’da da şahsıma desteklerini istedik. Ayrıca başta mahallemize, ilçemize ve Manisamıza yaptığımız ve yapacağımız proje ve hizmetleri anlattık.” dedi.
MERKEZDE DE ESNAFLARI ZİYARET ETTİLER
Cumhur İttifakı akşam kırsalda güzdüz ise merkezde esnaf ve ilçe merkezindeki vatandaşlarla buluşarak hizmet ve projelerini anlatıyor.
Dur durak bilmeyen Başkan Tulup, “Vatandaşlarımızla, esnafımızla her zaman iç içe, el ele ve kol kolayız. Bu kapsamda bugün 100 evler mevkiinden 5 yola kadar olan esnaflarımızı Ak Parti Soma İlçe Başkanımız Mehmet Ali Aksoy, Mhp Soma İlçe Başkanımız Adem Yıldırım ve teşkilatlarımızla ziyaret ettik.” dedi.
HASTANELERİ ZİYARET EDEREK TIP BAYRAMI’NI KUTLADI
Soma Belediye Başkanı Ali Tulup 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle ilçede görev yapan sağlıkçıları da unutmadı. Soma İlçe Devlet Hastanesi ile Özel Soma Medigün Hastanesi’ni Ak Parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy ve Mhp Soma İlçe Başkanı Adem Yıldırım ile birlikte ziyaret eden Tulup, tüm sağlık personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı ve karanfil takdim etti.
  
 
 

YORUM YAP