DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

BOYKOT ÇAĞRISINDA BULUNDULAR

Mil Enerji Sen Soma temsilciliği Gazze ve Batı Şeria başta olmak üzere tüm Filistin’i kan ve gözyaşına boğan terör devleti israil’i, abd ve işbirlikçilerinin ürünlerini boykot etmeye davet ediyor.

Yayınlanma Tarihi : Google News
BOYKOT ÇAĞRISINDA BULUNDULAR

MİL-ENERJİ Soma temsilcileri TEİAŞ Eğitim Merkezi MİL-SEN Sendika Başkanı Şeref ÖKSÜM ve EÜAŞ Eğitim Merkezi Sendika Başkanı Adnan SICAK yaptığı basın açıklamasında; “Gazze ve Batı Şeria başta olmak üzere tüm Filistin’i kan ve gözyaşına boğan terör devleti israil’i, tasmasını tutan abd yi, destekçileri ve işbirlikçilerini bir kez daha şiddetle kınıyoruz. Müslümanlara ve diğer inançlardan olan insanlara hatta kendi vatandaşlarına dahi uyguladığı orantısız güç, şiddet ve vahşice saldırılar ile Batı Şeria da 150 Gazze de ise hastahane, okul, cami, kilise, barınma alanları, kamplar dahil olmak üzere bebek. Çocuk, hamile, kadın, yaşlı, hasta, engelli ayırt etmeksizin yaklaşık 12 bine yakın masum savunmasız insanı katleden israil bir kez daha insanlık suçu işlemiştir. Gerçekleştirilen ve halen devam etmekte olan bu insanlık suçları gözlerimizin önünden, vicdanlarımızdan ve tarihin sayfalarından silinmeyecektir. Çünkü bu savaş veya çatışma değil katliam ve soykırımdır. Dünyanın ve insanlığın gözü önünde milyonlarca masum sivil Filistinliyi hedef alan, onlara en temel yaşam hakkı olan su, gıda, temizlik, sağlık ve elektrik den dahi mahrum bırakarak ölüm karanlığına mahkum eden israil ve bu katliama sessiz kalan abd ve diğer ülkeleri şiddet ve lanetle kınıyoruz.
Gün Filistin halkının sesi vicdanı olma zamanıdır
Mil Enerji Sen Soma olarak Filistin’de hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar, mücadele edenlere zaferler diler, mazlumun ve masumun her daim yanında olan vatandaşlarımızı israil, abd ve işbirlikçilerinin ürünlerini boykot etmeye davet eder; Kamuoyuna saygılar sunarız.” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.