DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

AK PARTİ’NİN SOMA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TÜRKMEN; “BİRLİKTE HAZIR VE KARARLIYIZ”

AK Parti Soma Belediye Başkan Adayı olarak Av. Egemen Bülent Türkmen’in gösterilmesi adaylık beklentilerine son noktayı koyarken Türkmen, parti teşkilatında coşkuyla karşılandı. Akşam saatlerinde AK Parti Soma İlçe binasında toplanan partililer Egemen Başkanı meşaleler ile karşıladı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
AK PARTİ’NİN SOMA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TÜRKMEN; “BİRLİKTE HAZIR VE KARARLIYIZ”

ESKİ VE YENİLER EL ELE

Parti binasına Ak Gençlerin meşaleleri altında giren Egemen Bülent Türkmen partililerle kucaklaştı. Programa 27.Dönem Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Ali Tulup, 3. Dönem Belediye Başkanlığı yapan efsane Başkan Hasan Ergene, Belediye Başkan Aday Adayları, Cumhur İttifakı Ortağı MHP Soma ilçe Başkanı Metin Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Kadınlar ve AK Gençler partiye gönül verenler katıldı.
Herkesi selamlayan Başkan Adayı Egemen Bülent Türkmen, “Birlikte hazırız ve kararlıyız yüzyılın şehirlerini hep birlikte yapacağız” dedi.

“EGEMEN BAŞKAN İLE YEPYENİ BİR DÖNEM BAŞLATACAĞIZ”

Açılış konuşması yapan AK PARTİ 27. Dönem Milletvekili Mehmet Ali Özkan “muhalefet birbirini taşlarken bizler icraatlarımızla şehirlerimizi yeniden inşa edeceğiz. Belediye Başkan Adayımız Egemen Bülent Türkmen ile Soma’da yepyeni başlangıçlar ve yepyeni bir dönem başlatacağız” dedi.

“BİRLİKTE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Cumhur ittifakı bileşeni MHP İlçe Başkanı Metin Şahin’de Başkan Türkmen’i tebrik etti. Başkan Şahin, “Kısa sürede büyük bir dostluğa dönüşen birlikteliğimiz inşallah 31 Mart seçimlerinde de zaferle taçlanacak. İnanın bizlerde teşkilatımızla birlikte sizin kadar çok çalışacak ve Soma’yı Türkiye yüzyılına hazırlayacak kadroları kuracağız.” dedi.

KÜLLERİNDEN DOĞAN TEŞKİLAT KARŞIMIZDA

3 Dönem Soma Belediye Başkanlığı yapan Efsane Başkan Hasan Ergene’de Başkan Türkmen’i tebrik etti. Ergene “İnanıyorum ki Egemen Başkan ilçemize çok şeyler katacak. Onun duruşunda ve konuşmalarından bunu anlayabiliyorum. Başkan adayımızın Kıymetini Soma olarak bilmeli ve teşkilatımızla gereken hassasiyet ve özveriyi göstermeliyiz. Bugün burada gördüğüm beni duygulandırdı. Eski yeni herkes burada. Toparlanmış ve küllerinden doğarak seçime hazır bir teşkilat karşımızda. Allah muzaffer eylesin. Başkan adayımızı tebrik ediyorum. İlçemize ve partimize hayırlı olsun” dedi.

“BU BİRLİKTELİĞİ 1 NİSAN GÜNÜ TEKRAR ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

Program AK Parti Soma Belediye Başkan Adayı Av. Egemen Bülent Türkmen’in konuşması ile son buldu. Başkan Türkmen konuşmasına “Aday adaylarına yaptıkları gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başladı. Bizler bu görev için beklemediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Genel Merkezimizin ve Milletvekillerimizin kamuoyu ve temayüller sonrasında yaptığı saha çalışmalarının neticesini gördük. Tüm aday adaylarımız gibi bizlerde teşkilatımız ile seçim hazırlıklarımızı yaptık. Bu bayrağı taşımak bize nasip oldu. Bu birlikteliği inşallah 1 Nisan günü zaferle taçlandıracağız. Şimdiye kadar ilçemiz için birçok yatırım yapıldı. Halen devam eden projeler var inşallah bizlerde birçok yeni proje ile Soma’yı Türkiye Yüzyılına taşıyacağız. İlçemiz ve şahsımız için hayırlısı olsun. Allah utandırmasın” dedi.
Program sonunda AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Egemen Bülent Türkmen’e Kadın Kolları tarafından buket takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.