DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

AK PARTİ’Lİ ÖZKAN’DAN 23 NİSAN VE RAMAZAN AYI MESAJI

AK Parti Manisa Milletvekili Avukat Mehmet Ali Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
AK PARTİ’Lİ ÖZKAN’DAN 23 NİSAN VE RAMAZAN AYI MESAJI

AK Parti Manisa Milletvekili Avukat Mehmet Ali Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özkan, mesajında, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile on bir ayın sultanı Ramazan’a ulaşmanın sevincinin bir arada yaşandığını belirterek, “Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 100. yılında, maalesef tüm dünyayı olumsuz etkileyen Covid 19 virüsü sebebiyle evlerimizde olacağız. İnsanlığın sınandığı şu günlerde, 23 Nisan coşkusunu geleceğimiz olan çocuklarımızla birlikte geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, hatta daha coşkulu bir şekilde evlerimizde yaşayalım inşallah.

23 Nisan gecesi tüm ülke olarak saat 21:00’de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Sayın Mustafa Şentop’unda eşlik edeceği etkinlikte, çocuklarımızda yanımıza alarak evlerimizin balkonları ve camlarında istiklal marşımızı okuyacağız. Bu tarihe not düşeceğimiz etkinliğe tüm vatandaşlarımız şahitlik edecek. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan sebebiyle tüm çocuklarımızı gözlerinden öpüyorum” dedi.

“TBMM’nin açılışının 100. yılını kutlarken, aynı anda Ramazan ayının feyzi ve bereketini de içimizde hissedeceğiz” diyen Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ramazan ayı, bir yıl boyunca hasretle yolunu beklediğimiz rahmet ayıdır. İmanın, ibadetin, güzel ahlâkın, ümmet bilincinin ve İslam kardeşliğinin pekiştiği müstesna bir zamandır. Müminin bir yandan Rabbiyle olan bağını, diğer yandan kardeşleriyle olan ilişkilerini gözden geçirdiği bir nefis muhasebesi dönemidir. Ramazan, yaz sonunda yağıp yeryüzünü kir ve tozdan temizleyen güz yağmuru gibi müminleri günahlardan arındıran tövbe ayıdır. Ramazan’ın, başta tüm İslam âlemi ve insanoğlunun başındaki musibetlerden kurtulacağı bir ay olacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Peygamberimizin ifadesiyle; ilk gecesinden itibaren şeytanların bağlandığı, cehennem kapılarının kapatıldığı, cennet kapılarının açıldığı, sayısız müminin ateşten azat edildiği bu mübarek ayı hakkıyla idrak edenlerden olalım inşallah.

Nasıl 100 yıl önce tüm olumsuzluklara rağmen birlik ve beraberliğimizle imkansızı başararak milli egemenlik ve bağımsızlığımızı kazanıp Türkiye Büyük Millet Meclisimiz açarak başarımızı taçlandırdıysak, bugünde ülkemizin ve insanlığın başındaki tüm musibetleri defetmeyi başaracağız.

Tüm dünya için huzura ve sıhhate katkı sağlaması temennisiyle, bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Ramazan ayının hayrı ve bereketinin tüm İslam aleminin üzerine olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP