DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ak Partili Baybatur'a Soma'da Coşkulu Karşılama

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ak Partili Baybatur'a Soma'da Coşkulu Karşılama

Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Cumhur İttifakı AK Parti Soma Belediye Başkan Adayı Ali Tulup’un seçim çalışmalarına destek olmak için Soma’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Baybatur’un Soma ziyareti kapsamında teşkilat önünde gençler meşalelerle Baybatur’a sevgi gösterilerinde bulundu.
AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Sözcüsü Murat Baybatur, Cumhur İttifakı Ak Parti Soma Belediye Başkan Adayı Ali Tulup’un seçim çalışmalarına destek vermek üzere Soma’ya geldi. Baybatur, Tulup ve Cumhur İttifakı adayları için Somalılar’dan destek istedi.
Baybatur’un Soma Ziyaretinde ilk durağı Soma Ak Parti İlçe teşkilatı oldu. Burada Partililerle görüşen Baybatur seçim çalışmaları hakkında bilgi alışverişlinde bulundu. Ziyarete MHP ilçe teşkilatı da katıldı.
Milletvekili Baybatur, Cumhur İttifakı’nın Soma Merkez, Nazım Usluoğlu Caddesi , Adalet Caddesi Mehmet Akif Caddesi, Faik Usta Durağı Mevkii’nde seçim gezilerine katıldı. Baybatur’a cumhur İttifakı soma Belediye Başkan adayı Ali Tulup, Meclis Üyesi Adayları, Ak Parti ve MHP parti teşkilatları eşlik etti. Buralarda Esnaf ve vatandaşlarla görüşen Baybatur Ali Tulup’a destek istedi.
Murat Baybatur, Soma ziyareti kapsamında 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle Soma Beyaz İnci Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulundu. Baybatur burada, down sendromlu bireylerin Down Sendromu Farkındalık Günü’nü kutlayarak onlarla keyifli anlar geçirdi.
Soma ziyaretinde son olarak akşam Soma Ordulular Derneğini ziyaret eden Milletvekili Baybatur burada partililere ve dernek üyelerine hitap ederek, Cumhur İttifakı Ak Parti Adayı Ali Tulup’a destek isteyerek, ” Derneğinize Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz. Soma’da Cumhur İttifakı olarak 31 Mart seçimlerini milletimizin güçlü ile desteği kazanacağız. Ayrıca Başkanımız Ali Tulup’a Meclis üyesi adaylarımıza, Ak Parti ve MHP ilçe başkanlarımıza ve parti teşkilatlarına ve kıymetli Soma’lı hemşehrilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

YORUM YAP