DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

AK PARTİDEN SOSYAL HİZMET

AK Parti Soma İlçe Başkanlığı Sosyal Politikalar Birimi Soma genelinde yaptığı yardım çalışmalarına devam ediyor.

Yayınlanma Tarihi : Google News
AK PARTİDEN SOSYAL HİZMET

Ak Parti Sosyal Politikalar Birimi, yaptığı araştırmalar ve gelen talepler sonrasında vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok vatandaşımıza destek olan Ak Parti Soma İlçe Teşkilatı Sosyal Hizmetler Birimi son olarak bir vatandaşımızın kullanılamaz durumdaki evini yaşanabilir hale getirdi.
Yardımsever vatandaşlarımızla ihtiyaç sahiplerini bir arada buluşturan Ak Parti Sosyal Politikalar Birimi Samsacı Mahallesi’nde yapmış olduğu çalışma sonrasında yaşlı bir vatandaşımızın evi komple tadilat edilerek eksikleri giderildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Sosyal Politikalar Birimi Başkanı Mustafa Çakır: “Yönetim kurulumuza gelen talepleri değerlendiriyor ve gerekli bölgelerdeki incelemelerimizin ardından ihtiyaçlar tespit edilerek vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tamamı ile gönüllülük esasına dayanan fedakârlık gerektiren çalışmalarımızı kadın kollarımızın ve yardımsever vatandaşlarımızın destekleriyle gerçekleşiyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşımıza hayırlı olmasını diler tüm yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.