DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ak Parti Manisa Milletvekili Özkan’dan 10 Kasım Mesajı…

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ak Parti Manisa Milletvekili Özkan’dan 10 Kasım Mesajı…

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Atatürk’ün aziz hatırasına sahip çıkmanın, onun ‘en büyük eserim’ dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni daha güçlü daha demokratik, daha kalkınmış hale getirmekle mümkün olacağını belirterek, “Bugün bizler Cumhuriyetimizin kazanımlarını artırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere taşıyarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Özkan, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vefatının yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kere daha şükranla andıklarını belirten Özkan, “Büyük şahsiyetler yas tutularak değil, fikirleriyle, eserleriyle, fedakar gayretleriyle anılırlar. Bizler de millet olarak, vefatının 82. yılında Atatürk’ü, İstiklal Savaşımızın başkumandanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu olarak anıyoruz” dedi.

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ demiştir. Dolayısıyla, Atatürk’ün aziz hatırasına sahip çıkmak, onun ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimizi, daha güçlü, daha demokratik daha kalkınmış hale getirmek; onun kendi deyimiyle ‘muasır medeniyet seviyesinin üzerine’ çıkarmakla mümkün olacaktır.
Bugün bizler Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını artırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere taşıyarak yolumuza devam ediyoruz.

İnanıyorum ki, gelecek nesillerimiz de Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele vereceklerdir. Bu inançla, vefatının yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygıyla anıyorum.” dedi.

YORUM YAP