DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ölüm Kavşağı'na el atın artık

Soma’nın yıllardır bitti bitecek denen çevre yolunun açılmasıyla şehir içi trafik bir nebze olsun rahatlarken bir diğer yılan hikayesine dönen ve yıllardır bitmeyen yaklaşık 300 metrelik Barışmanço Kavşağından Savaştepe Yol kavşağına kadar olan kısım meydana gelen trafik kazalarıyla çok sayıda insanın canının yanmasına neden oluyor.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ölüm Kavşağı'na el atın artık

Son olarak önceki gün akşam saatlerinde Barışmanço Kavşağında yaşanan kazada iddialara göre Mustafa E.(38) idaresindeki 10 AD 0.. plakalı otomobil bir anda Bergama caddesine çıkınca seyir halindeki Şadi G. yönetimindeki 45 SH 3.. plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile otomobilde sıkışan sürücü Mustafa E. ile yanında bulunan yolcular Muazzez E.(40), Ümran K.(51) ve Fadime S.(37) Manisa Büyükşehir Belediyesi AKS ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ilçe devlet hastanesine kaldırılırken sürücü Mustafa E.’nin durumunun ciddi olması nedeniyle Manisa Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği kaydedildi. 

BAŞKAN ERGENE, “İÇİMİZ YANIYOR, BİZ MÜDAHİL OLACAĞIZ”

Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene orada yaşanan kazalardan dolayı ‘İçimiz yanıyor’ diyerek “Barışmanço kavşağı Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğuna geçeli 2 yılı geçti. Burada hiçbir uygulamaları yok. Labella Otel’in önünden Soma’nın çıkışına kadar o cadde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan bir cadde. Orada meydana gelen kazalar hiç umurlarında değil. Ne kavşağına ne ışığına bakıyorlar. Buralarda lay lay lom işlerle oynuyorlar. Büyükşehir Belediyesi bu kavşağa tedbir alsın. Trafik ışığı mı koyacak, başka bir çözüm mü bulacak. Karayollarıyla irtibata geçsin onlardan yardım istesinler. Biz bu işşleri böyle çözüyorduk. Bilmiyorlarsa gelsinler öğretelim. Orada yaşanan kazalara içimiz yanıyor. İlgilenmeyeceklerse artık konuyu biz Karayolları nezdine taşıyacağız. Yetki alanlarına girmeyi istemiyoruz ancak ilgisizlikleri yüzünden biz müdahil olmayı düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı. 

YORUM YAP