DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SOMA MYO’DA COŞKULU MEZUNİYET

Yayınlanma Tarihi : Google News
SOMA MYO’DA COŞKULU MEZUNİYET

Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksekokulu’nda geleneksel mezuniyet töreni heyecanı vardı.

Törene öğrenciler ve ailelerinin yanı öğretim görevlileri ile Soma protokolü katıldı.

Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksekokulu’nun mezuniyet törenine katıldı. Törende yaptığı konuşmada Başkan Okur, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı aydınlık yolda ardınıza bakmadan büyük bir inançla yürüyeceksiniz, sizlere inancımız tamdır,” dedi.

Öğrencilere gösterdikleri azim ve kararlılık için tebriklerini ileten Okur, “Uzun ve zorlu bir yolculuğun sonunda gösterdiğiniz azim ve kararlılık için hepinizi tebrik ediyorum,” ifadelerini kullandı. Üniversite yıllarında sadece kitaplardan değil, hayattan da pek çok ders öğrenildiğini vurgulayan Başkan, “Gelecek sizlerin ellerinde şekillenecek,” diye konuştu.

Hayallerinin peşinden gitmeleri gerektiğini belirten Okur, mezuniyetin bir son olduğu kadar yeni bir başlangıcın da habercisi olduğunu söyledi. Törenin sonunda öğrencilere “Yolunuz açık, şansınız bol olsun,” diyerek başarılar diledi.**Belediye Başkanı Sercan Okur, Celal Bayar Üniversitesi Soma MYO Mezuniyet Törenine Katıldı** Belediye Başkanı Sercan Okur, Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksekokulu’nun mezuniyet törenine katıldı. Törende yaptığı konuşmada Başkan Okur, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı aydınlık yolda ardınıza bakmadan büyük bir inançla yürüyeceksiniz, sizlere inancımız tamdır,” dedi. Öğrencilere gösterdikleri azim ve kararlılık için tebriklerini ileten Okur, “Uzun ve zorlu bir yolculuğun sonunda gösterdiğiniz azim ve kararlılık için hepinizi tebrik ediyorum,” ifadelerini kullandı. Üniversite yıllarında sadece kitaplardan değil, hayattan da pek çok ders öğrenildiğini vurgulayan Başkan, “Gelecek sizlerin ellerinde şekillenecek,” diye konuştu. Hayallerinin peşinden gitmeleri gerektiğini belirten Okur, mezuniyetin bir son olduğu kadar yeni bir başlangıcın da habercisi olduğunu söyledi. Törenin sonunda öğrencilere “Yolunuz açık, şansınız bol olsun,” diyerek başarılar diledi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.