DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Türkmen İle Güçlü ve Çağdaş Bir Belediye…

AK PARTİ Soma Belediye Başkan Adayı Avukat Egemen Bülent Türkmen Soma’nın kırsal mahallelerini ziyarete devam ediyor. Hafta içi sokak sokak, cadde cadde Soma’yı gezen ve her gönle dokunmaya çalışan Soma Belediye Başkan adayı Avukat Egemen Bülent Türkmen hafta sonları da kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal ediyor.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Türkmen İle Güçlü ve Çağdaş Bir Belediye…

Geçtiğimiz hafta sonu 10 kırsal mahallemizi ziyaret eden ve tüm gününü kırsal mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımızla geçiren Türkmen, Mahalle sakinlerimizin talep ve isteklerini de bir bir not alarak ivedilik gerektiren taleplerin çözümünü seçim sonun bırakmıyor.
AK PARTi Soma Belediye Başkan Adayı Avukat Egemen Bülent Türkmen “Soma’mızın hiçbir köşesini göz ardı etmeyeceğiz.” Merkez mahallelerimiz nasılsa, kırsal mahallelerimizde bizler için o kadar önemlidir. Bu hafta Cenkyeri, Avdan, Ularca, Dualar, Akçaavlu, Vakıflı, Boncuklu, Naldöken, Devlethan ve Pirahmet mahallelerimizi ziyaret ettik. Yağmurun Rahmetlendirdiği mahallelerimizde vatandaşlarımızla hasbihal etti. Vatandaşlarımızın talepleri dinlendi, hoş sohbetler edildi. Bizleri Yağmurlu havaya rağmen samimiyetle karşılayan ve ikramları ile konuk eden mahalle sakinlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Soma Belediyesi olarak Seçimlerden yüzümüzün akıyla çıkacağız ve beşinci dönem için yüzyılın projeleri kapsamında ilçe merkezimiz başta olmak üzere tüm kırsalımıza yayılmış hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz”dedi. Türkmen genç-yaşlı, kadın-erkek tüm kırsal mahalle halkının ilgi ve samimiyetine mahzar olmaktan büyük kıvanç duyduğunu da belirtti.
Gündüz programını Kırsal Mahallelerde tamamlayan Başkan Türkmen aynı günün akşamı ise Meclis Üyelerinin de katılımı ile İnönü Mahallesi Mekan 43’ü ziyaret etti. Kütahyalılar Dernek Başkanı Şaban Şengün ve Mekan sahibi Harun Han’ın hemşerileriyle karşıladığı Başkan Adayı Türkmen ve ekibi vatandaşlarla sıcak sohbetler gerçekleştirdi. Edilen sohbetlere katılım ve ilgi yoğunken vatandaşlar bazı konularda yaşanan sıkıntıların çözümü noktasından başkan adayı Türkmen’den bilgiler istedi. Başkan Adayı hoş sohbet için Soma Kütahyalılar Derneği ve Mekan 43 öncülüğünde katılım sağlayan mahalle sakinlerine teşekkür ederek program sonunda vatandaşlarımızla Bilardo masasına geçti. Renkli görüntüler sonrasında katılımcılara teşekkür eden Başkan Türkmen İstikrar varsa biz olabiliriz. İstikrarı sağlamak ise siz kıymetli vatandaşlarımızın takdirinde. Bizler oylarınıza talip olduk ve bu kutlu göreve talip olduk. İlginiz ve destekleriniz için teşekkür ediyorum dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.