DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Başkan Türkmen’e Sevgi Seli

AK PARTİ genel Merkezi tarafından Soma Belediye Başkan adayı olarak Egemen Bülent Türkmen’in gösterilmesi ile Soma ilçe teşkilatı tarafında başlatılan saha çalışmalarında Başkan Türkmen’e Sevgi ve heyecanla karşılanıyor.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Başkan Türkmen’e Sevgi Seli

Ak PARTİ İlçe teşkilatı Saha çalışmalarına Başladı
AK PARTİ Soma Belediye Başkanı Av. Egemen Bülent Türkmen teşkilat ve partililer ile birlikte sahada vatandaşlarla STK’larda temsilciler ile görüşüyor. SKM Tarafından Hazırlanan program dahilinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Türkmen Soma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Ayan ve yönetimini ziyaret etti. Soma da Esnaflara yönelik çalışmalar ve sıkıntıların gündeme geldiği ziyarette Başkan Ayan AK PARTİ Soma Belediye Başkan Adayı Av. Egemen Bülent Türkmen’i tebrik ederek başarılar diledi.
Soma Ticareti konuşuldu. Soma Belediye Başkan Adayı Türkmen Soma Ticaret Odası Başkanı Cem Doğan ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Başkan Doğan ve Yönetimi Soma Belediye Başkan adayı Egemen Bülent Türkmen’i tebrik ederek başarılar diledi. Ziyarette Soma Ticaret Odası olarak yürütülen çalışmalar, OSB’de gelinen son durum değerlendirildi. Başkan Türkmen Nezaketi için Başkan Doğan ve yönetimine teşekkür etti.
Soma Kömürü, Kömür Üreticileri ve Satıcıları derneğinde konuşuldu. Soma Belediye Başkan Adayı Türkmen ziyaretlerine Soma Kömür Üreticileri ve Satıcıları Derneği ile devam etti. Enerji kenti olan soma’da Kömür konusunda yaşanan sıkıntılar ve çözüm yolları konusunda istişare yapıldı.
AK PARTİ Soma Belediye Başkan Adayı Av. Egemen Bülent Türkmen Soma Çiftçisini unutmadı. Soma Ziraat Odası Başkanı Tuncay Kurt ve Yönetimini Ziyaret eden Türkmen Çiftçilerimiz ve Soma Ziraat Odası konusunda bilgiler aldı. Büyük Şehir destekleri nedeni ile çiftçilerin memnuniyetini ifade eden Başkan Kurt Ova yolları ve Sulama noktasında yapılaması gereken çalışmalar hakkında Başkan Adayı Türkmen’i bilgilendirdi. Başkan Türkmen Ziraat Odası yönetimine ve başkan Kurt’a nezaketleri için teşekkür etti.
Soma Turgutalliler Derneği Başkan Türkmen’i Bağrına bastı
Turgutalp İnsiyatifi Soma Belediye Başkan Adayı Egemen Bülent Türkmen’i coşkuyla karşıladı. Turgutalpliler Derneğinde Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, üç Dönem Belediye Başkanlığı yapan Hasan Ergene’nin. MHP İlçe Başkanı Metin Şahin ve yönetim Kurulu üyeleri , Meclis üyeleri ve vatandaşın katılımı ile gerçekleşen toplantıda AK PARTİ Soma Başkan Adayı Egemen Bülent Türkmen Halkı Selamlayarak konuşmasına başladı. Bize Tevdi edilen bu görevi Emektar başkanlarımızdan devralmaktan onur duyuyorum. İnşallah nasip olurda seçilirsek Somamıza yapılacak eserleri katlayarak ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz dedi. Turgutalpliler Dayanışma Derneği Başkanı Ali çoban Soma Pomaklar Derneği Başkan Hüseyin İnal, Turgutalp Spor Kulübü Başkan Ersin Armağan’nın organizesi ile hazırlanan Program Turgutalp İnsiyatifinin sunumu ve vatandaşın soruları ile devam ederken program sonunda Turgutalpte açılması planlanan müze hakkında da Başkan adayı Türkmen ve Davetliler bilgilendirildi.
Çalışanlarımızın Sözcüsü Sendikalara ziyaret.
AK PARTİ Soma Belediye Başkan Adayı Egemen Bülent Türkmen Maden Şehri Soma’da Madencilerin temsilcisi olan STK ları ziyaret etti. Türkiye Maden İşçileri Sendikası 1. Nolu Şube’de Teşkilat Sekreteri Murat Kalın’la Görüşen Başkan Türkmen Soma Şube Başkanı Ali Uzun ve Yönetimini, 2. Nolu şube Başkanı Murat Çolak ve yönetimini ziyaret etti.
TES İŞ’te Girginlere Ziyaret
AK PARTİ Soma Belediye Başkanı Av. Egemen Bülent Türkmen TES İŞ Sendikası Soma Şube Başkanı Mustafa Girginler ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Türkmen’i Tebrik eden ve başarılar dileyen Başkan Girginler Sendikal faaliyetler ve yapılması beklenen çalışmalar konusunda AK PARTİ Soma Belediye Başkan Adayı Türkmen’i bilgilendirdi. Başkan Türkmen Nezaketi ve misafir perverliği için Başkan Girginler ve yönetimine teşekkür etti.
Başkan Adayı Türkmen Depremzedeleri Unutmadı
Yüzyılın Depremi olarak nitelendirilen ve binlerce vatandaşımızın şehit olması ile neticelenen Asrın felaketinden sağ olarak kurtulan ve ilçemizde ikamet eden aileleri ziyaret etti. Eşini kaybederek ilçemize yerleşen 3 Çocuk annesi ablayı evinde ziyaret eden AK PARTİ Soma Belediye Başkanı Av. Egemen Bülent Türkmen, Acılarımızı hep birlikte saracağız. Siz buradasınız. Bizlerde buradayız. Ne zaman başınız dara düşse bir ihtiyacınız olsa Soma olarak desteğimizin sizinle olduğunu bilmeniz yeterli. Allah bu acıları bir daha göstermesin. Başımız sağolsun dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.