DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Filistin’e Destek İsrail’e Lanet

Soma Sivil Toplum Örgütleri Platformu ikindi namazı sonrasında Park Altı Cavmi bahçesinde Filistin’e haklı mücadelesi nedeniyle destek vererek İsrail’e lanet yağdırdı.
Programa Ak Parti Soma İlçe Başkanı Egemen Bülent Türkmen’in yanısıra cami cemaati ile STK platformu temsilcileri katıldı.
Filistin’in zaferi için ellerini semaya açan Soma halkı hep birlikte dua etti.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Filistin’e Destek İsrail’e Lanet

Basın açıklamasını okuyan Soma Tügva Temsilcisi İbrahim Gürcan, ” Bugün burada yine kan ile kaitlam ile yaşamını sürdüren ve mazlumların üstüne acımasızca basarak büyüceğini hayal eden eli kanlı İsrail’i kınamak ve müslüman kardeşlerimize Filistinli kardeşlerimize destek ve dua için burada bulunmaktayız.
ÇOK DEĞERLİ HAZİRUN;

Yüz yıla yakın süredir islam topraklarını işgal eden İsrail’in kadın,yaşlı ve çocuk demeden herkesi katleden,”Müslümanlar olarak İsrail’in bu vahşetine DUR demenin zamanını gelmiştir. Filistinli kardeşlerimize omuz omuza olduğumuzu haykırmak için burada toplandık.” Bugünlerde yaşanan olaylar, neredeyse bir asırdır pençelerini Filistin topraklarına geçiren İsrail’in uyguladağı zulüm ve işgal politikasına karşı bir başkalarıdır.Bugün Filistin topraklarında yaşanılan katliaman göz yumduğumuz zaman, sessiz kaldığımız zaman,eli kanlı terör ükesi İsrail’in bir sonraki hamlesi başta Türkiye sınırları olmak üzere diğer müslüman ülkeler olacağı şüphesizdir.
Filistin’de işgal edilen topraklarını savunan tüm kardeşlerimize budan desteklerimizi ve dualarımızı gönderiyoruz. Bugün burada ve tüm Türkiye’de Filistin dostlarıyla birlikte israil’in hukuksuz uygulamalırına ve saldırılarını karşı çıkıyoruz.”Kudüs sevdalıları olarak bu davayı savunmaya devam edeceğiz. Mescid-i Aksa’nın,Kudüs’ün ve filistin’in özgürlüğü ve dünya üzerindeki bütün Müslüman coğrafyanda siyonist zulmün ve işgalin sona ermesi için,yapılan tüm eylemleri desteklemek hepimizin görevidir.
Filistin özgür oluncaya kadar mücadelemizi tüm gücümüzle sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.