DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

BBP MİLLETVEKİLİ ADAYI BAKIR, MADENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Büyük Birlik Partisi Manisa Milletvekili Adayı İsmail Hakkı Bakır, maden işçileri ile bir araya geldi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
BBP MİLLETVEKİLİ ADAYI BAKIR, MADENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Büyük Birlik Partisi Manisa Milletvekili Adayı İsmail Hakkı Bakır, maden işçileri ile bir araya geldi.

Bakır, “Asıl olan sizlersiniz biz sizlerin vekili olacağız. Sizlerin sayesinde her daim bana ulaşa bileceğiniz bir vekil olacağım. Siz maden emekçilerinin bütün sorunlarını yakından biliyor ve ilk olarak önce iş güvenliğiniz için eksik olan ne varsa onların giderilmesi için daha sonrada sizler emekli olduktan sonra refah içinde hayatlarınızı sürdüre bilmeniz için düşük olan emekli maaşlarınız konusunda bir çalışma yapacağım…”dedi

BBP Manisa 1.Sıra Milletvekili Adayı İsmail Hakkı Bakır, dünyanın neredeyse en zor işini yapan maden işçileriyle bir araya geldi. Bakır madencilere yaptığı konuşmada, “Kömür karası yüzleri alınlarının teri ile evlerine helal ekmeğini götüren cefakâr ve fedakâr madenci kardeşlerim. Ben Mimar İsmail Hakkı Bakır BBP 1.sıra milletvekili adayıyım, aslen Konya Ermenek Esentepe Köyünden 9 çocuklu bir ailenin 5 numarasıyım. Ailem dağ köyünde ilkel şartlarda olabildiğince çiftçilik ve hayvancılık yaparak kışın ise sahil kenarlarında amelelik yapan bir ailenin evladıyım. Helal rızık peşinde yerin yüzlerce metre altında tehlikeleri göze alarak çalışan sizler kıymetli ve değerlisiniz. Mevlam sizlerden razı olsun. Sizi her türlü kazalardan belalardan korusun, ayağınıza taş değdirmesin. Bugün burada bir milletvekili adayı olarak sizleri ziyaret etmiş bulunuyorum. Eğer yönetmelikler müsaade etseydi buraya sizlerle servis aracına binerek gelmiş olacaktık olmadı. Yarın Allah nasip eder de milletvekili olursam, sizinle burada buluştuğumuz gibi yerin altında birebir yanınızda olup bu kez dertlerinizi dinleyeceğim.
Asıl olan sizlersiniz ben sizi temsil edeceksem, asıl neyse vekil öyle olmalı ki siz gönül rahatlığı ile vekilim diyebilirsiniz. Sizi, Soma’yı mecliste tertemiz bir siyasetle temsil etmek için sizlerden oy istiyorum.
Sorunlarınızı biliyorum. Önceliğimiz sizin can güvenliğimiz olduğu için iş güvenliği konusunda sizler için ne gerekiyorsa çalışmalar yapacağım. Diğer bir önceliğim özellikle özel sektör maden emeklilerinin emekli maaşlarının çok düşük olması sebebiyle birçok madenci kardeşimizin emekli olduktan sonra madencilik hayatı devam ediyor. Bu konu ile ilgili farklılıkların giderilip rahat geçinebileceğiniz bir emekli maaşı alabilmenizin takipçisi olacağım.
Ben de 1983 yılında Soma’ya geldim. Soma’da mesleğimin dışında kömürcülük yaptım, büyük baş hayvancılığı yaptım, kümes hayvancılığı yaptım ekmeğimi sizler gibi burada kazandım ve burada var oldum. 40 Yıllık Soma hayatımda hep aranızda oldum. Her an her zaman birbirimize ulaşılabilir olduk. Bundan sonra da böyle olacak. Her ne kadar Manisa milletvekili olsam da benim evim Soma. Soma’nın milletvekiliyim, hele hele madenciler ile benim kadar bir arada olan siyasetçi yoktur. G noktasında eski Orta İstasyon troley tamirhanesinde, Darkale kompresör binasında, Işıklar Atölyesinde, Ata Bacasında ki idari binada, lambahanede, giyinme yerleri, hızarda, Eynez nefeslikte, Cinge Atölye ve su deposunda emeğim vardır. Şu anda bunların birçoğu yok. Sizler değilse de büyükleriniz biliyor. Kısacası ben hep aranızda oldum, İnşallah bundan sonra da aranızda olmaya devam edeceğim.
Yeraltından çıkan emekçi kardeşlerime geçmiş olsun, işe girecek olanlara kazasız belasız çalışmalar diyorum. Zamanınızı ayırdığınız için hakkınızı helal edin.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.