DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

ŞAMPİYONLUK İMBAT MADENCİLİĞİN OLDU

İstanbul, Ankara ve İzmir’de üç büyük şehirde düzenlenen Türkiye’nin neredeyse en büyük 30 kurumsal şirketlerin katıldığı Basketbol 4×4 Tek Pota Ligi – 2022 yılı Güz Sezonu karşılaşmalarında Şampiyon İMBAT MADENCİLİK oldu.

Yayınlanma Tarihi : Google News
ŞAMPİYONLUK İMBAT MADENCİLİĞİN OLDU

İzmir’de Şirketler Arası 4×4 Basketbol Ligi olan Tek Pota Liginde 2022 yılı Güz Sezonu karşılaşmalarında 30 takım yer alırken aralarında Türkiye’nin en büyük kurumsal firmaları karşısında İmbat Madencilik Cuma günü İzmir’de yarı finalde Türkiye’nin en büyük firmalarından biri olan Socar ve final karşılaşmasında Norm Holding karşısında gösterdiği performans ile hem basketbol severler hem de turnavaya katılan takımlarında takdirini topladı.
Final karşılamasında İmbat Madencilik taraftarlarının da desteğini arkasına alarak çok çekişmeli geçen karşılamada kupayı alan taraf oldu. Turnuvanın sayı kralı ve en değerli oyuncu ödüllerini de İmbat Madencilik aldı. İmbat Madencilik takımı oyuncuları aldıkları bu şampiyonluk kupasının ayrı bir yeri olduğunu Amasra’da ki maden kazasında hayatını kaybeden ve tüm maden şehitlerimize ithaf ediyoruz dediler.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.