DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

ORYANTİRİNGCİLERDEN TÜRKİYE DERECESİ

Soma Oryantiring derecelere doymuyor. Ulugöl Tabiat Parkı’nda Türkiye geneli düzenlenen aynı zamanda milli takım seçmelerinin de yapıldığı yarışmalarda çeşitli kategorilerde Türkiye derecesi çıkardı.

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
ORYANTİRİNGCİLERDEN TÜRKİYE DERECESİ

20-22 Mayıs 2022 tarihlerinde Ordu’da yapılan Türkiye Oryantiring Şampiyonası Yarışmasında E16, K16 ve K40 kategorilerinde Türkiye Üçüncüsü olarak sezonu tamamlayan Soma Oryantiring takımı, Milli Takıma sporcu seçmelerinin de yapıldığı Şampiyonada Uzun – Orta ve Sürat etaplarıyla üç gün boyunca yarıştı. Uzun ve orta etapları 26.5 hektar büyüklüğündeki Ulugöl Tabiat Parkında oldukça zorlayıcı bir bölgede, değil koşmak, neredeyse yürümekte dahi zorlanılan dik ve sert sırtlarda ve bir tepeden diğerine koşarak hedefler arandı. Son gün Sürat etabı Ordu’nun merkezinde Altınordu’da gerçekleşti.
2021-2022 SEZONU TAKIM OLARAK
ERKEK 16 A YAŞ KATEGORİSİ TAKIMI OLARAK TÜRKİYE 3.LÜĞÜ
ÖMER FARUK DEMİRTAŞ
BERKAY KILIÇ
FURKAN GENÇ
BURAK EFE KUŞ
KIZ 16 A YAŞ KATEGORİSİ TAKIMI OLARAK TÜRKİYE 3.LÜĞÜ
ESRA KARAKOBAK
İREM GİRGİN
K40 YAŞ KATEGORİSİ TAKIMI OLARAK TÜRKİYE 3.LÜĞÜ
DİLEK MERT
NURSEL DÜZDEMİR
HATİCE BİÇER
ZEYNEP KOCA
Soma İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Dilek Mert,”Sezon boyunca ulaşım desteğini esirgemeyen Soma Belediye Başkanı Sayın Ali Tulup’a, TRİA İnşaat ve Mimarlık Yöneticisi Sayın Ayhan Çalışkan’a, Soma Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Erdinç’e emeği geçen oryantiring antrenörlerimiz İsmail Burak Biçer ve Nursel Düzdemir’e , Oryantiring Manisa İl temsilcisi İsmail Er’e teşekkür ediyor, Elde etmiş oldukları başarılarla Oryantiring sporunda Soma’yı en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı tebrik ediyorum..”dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.