DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

BU HAFTA ENGELLİLER GÜNÜ YA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA…

Soma’da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Programda sadece bu hafta değil, yılın her günü engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırılarak hareket edilmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
BU HAFTA ENGELLİLER GÜNÜ YA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA…

Geleneksel kortej yürüyüşü ile başlayan etkinlikler bir hafta boyunca sürecek.
Cengiz Topel Meydanına kadar yürüyen protokol ve engelli bireyler ellerinde farkındalık dövizleriyle mesaj verdiler.
Programın açılış konuşmasını yapan Soma Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Sibel Eylem Çetin şu sözlere yer verdi, “Kuruluş olarak şehir olarak zor günlerin ardından güzel günlere tekrar kavuştuk. Bugün özel bireylerimizin haftasının ilk günü Kaymakamlık Futbol Turnuvası bugün başlıyor. Şükürler olsun ki hayat normale dönüyor. Her yıl olduğu gibi biz bu yılda kamu kurumlarıyla, özel kuruluşlarla, sivil toplum örgütleriyle bir araya geldik özel bireylerimiz için çok güzel etkinlikler planladık. Bir hafta boyunca spor etkinlikleri, yarışmalar, eğlencelerle dolu günler geçireceğiz. Toplumumuzda özel bireylere yönelik farkındalık yaratmak için elimizden geleni yapacağız. Etkinliklerimize katılanlara, emeği geçen destek olan tüm kurum ve kuruluşlara, Sivil Toplum Örgütlerine, Belediye Başkanımıza, İlçe Kaymakamımıza çok teşekkür ederim.
Özel bireylerimizin bu özel haftasını canı gönülden kutlar, onların eşit hak ve eşit yaşam koşullarına kavuşması yolculuğunda hepinizi yol arkadaşlığına davet eder saygılarımı sunarım.”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.