DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İMBAT DEVLER LİGİNDE

İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlenen büyük kurumsal şirketlerin katıldığı Basketbol 4×4 Tek Pota Ligi – 2022 yılı Bahar Sezonu karşılaşmaları başladı. İzmir’deki turnuvaya İmbat Madencilik’te katılarak Soma’yı temsil ediyor.

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
İMBAT DEVLER LİGİNDE

Turnuvada çıktığı ilk 2 karşılaşmada galip gelerek sahadan ayrılan İmbat Madencilik Basketbol Takımı bu sezon turnuvanın en iddialı takımları arasında yerini alacağı benziyor.

İzmir’de Şirketler Arası 4×4 Basketbol Ligi olan Tek Pota Liginde bu yıl 15 takımdan oluşan 3 grupta 5 takımdan oluşan karşılaşmalar başladı.
İMBAT MADENCİLİK Basketbol Takımının da katıldığı bu turnuvada B grubunda; TJK, FOLKART, ÜNİTEKS ve MMGI gibi kurumsal büyük şirketler yer alıyor. B grubundaki ilk iki karşılaşmasını 15 Nisan 2022 Cuma günü akşam İzmir’de TJK takımına karşı 28-26 sayı üstünlüğü ile geçerken, ÜNİTEKS takımına karşı 28-21 lik sayı ile kazanmasını bildi. İmbat Madencilik Basketbol Takımının bir sonraki karşılaşması 22 Nisan 2022 Cuma günü saat 21:40 da MMGI takımına karşı olacak.
Tek Pota Liginde, kurumsal şirketlerin çalışanlarından oluşan basketbol takımlarının katılımıyla organize edilen, bu alandaki en geniş kapsamlı ve profesyonel basketbol organizasyonu olma özelliği taşıyan bu prestijli ligde İmbat Madencilik Basketbol Takımı adından epeyce söz ettireceğine benziyor.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.