DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

ORYANTİRİNG’TE BİR TÜRKİYE DERECESİ DAHA

1-2 Nisan 2022 tarihlerinde Muğla’da Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından düzenlenen 3. Kademe Oryantiring yarışması yapıldı.

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
ORYANTİRİNG’TE BİR TÜRKİYE DERECESİ DAHA

Yarışmayla ilgili yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi;”On altı ile altmış beş yaş aralığında 45 kulüp 1150 sporcu katıldığı Türkiye Oryantiring Yarışmasında sporcular Rodos ve ada uygarlıkları, Mısır, Asur, İon, Pers, Makedon, Suriye, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı medeniyetlerinin izlerinin taşıdığı Muğla Marmaris’te Sürat Oryantiring’i şeklinde düzenlenen, birinci gün İçmeler kent merkezinde, ikinci gün Marmaris Kalesi , kent merkezi ve kapalı çarşıda koşulan Şampiyonada sporcularımız mücadele ettiler.

Günümüzün tüm caydırıcı etkenleri ile; Doğa ve zeka sporu olan Oryantiring ile karşı duruyoruz. Kentsel yaşamın durağanlığına , doğada spor yapma imkanı ve gelecekleri için doğru ve emin adımlar atmalarına destek olmak bizleri mutlu kılıyor.

ERKEKLER 16 A YAŞ KATEGORİSİNDE TÜRKİYE 3.sü ÖMER FARUK DEMİRTAŞ (2.GÜN)

KADINLAR 40 YAŞ KATEGORİSİNDE TÜRKİYE 4.sü DİLEK MERT (1.GÜN)

KADINLAR 40 YAŞ KATEGORİSİNDE TÜRKİYE 4.sü DİLEK MERT (2.GÜN)

ERKEKLER 16 A YAŞ KATEGORİSİNDE TÜRKİYE 7.si FURKAN GENÇ (1.GÜN)

KADINLAR 40 YAŞ KATEGORİSİNDE TÜRKİYE 8.si NURSEL DÜZDEMİR (1.GÜN)

KADINLAR 18 A YAŞ KATEGORİSİNDE TÜRKİYE 8.si ECEM GÖK (2.GÜN)

KADINLAR 40 YAŞ KATEGORİSİNDE TÜRKİYE 9.su NURSEL DÜZDEMİR (2.GÜN)

Her daim Ulaşım desteklerinden dolayı Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’a, Soma İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Dilek Mert’e , Soma Halk Eğitim Müdürü İsmail Erdinç’e emeği geçen oryantiring antrenörlerimiz İsmail Burak Biçer ve Nursel Düzdemir’e teşekkür ederiz.”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.