DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

CADDELERDE ÜCRETLİ OTOPARK DÖNEMİ BAŞLIYOR

Şehir içi ücretli otopark dönemi önümüzdeki günlerde tekrar başlıyor. Somaspor forması ile görev alacak parkomatlar Atatürk Caddesi, Fatih Caddesi, Hürriyet Bulvarı ve İstiklal Caddesi’nde hizmet verecek.

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
CADDELERDE ÜCRETLİ OTOPARK DÖNEMİ BAŞLIYOR

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Soma’da bu gelişime paralel olarak büyüyen sorunlarda oluyor. Bunların başında ise otopark sıkıntısı yer alıyor. Daha önceki dönemlerde ücretli olarak yapılan cadde park sistemi Somaspor yararına yeniden başlıyor.
Soma’yı hem ilçede hemde ülke genelinde en iyi şekilde temsil eden ve yeşil sahalarda Soma bayrağını taşıyan Somaspor, şehir merkezinde cadde ve sokaklarda yapılan parkların işletmeciliğini yapmaya hazırlanıyor.
Şehir merkezinde ki trafik karmaşası ve otopark sıkıntısı nedeniyle yaşanan sorunların çözümlenmesi, ve Somaspor’a maddi destek sağlanması amacıyla yapılan uygulamanın önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor.
Bu uygulama ile esnaflar ve vatandaşlar şehir içi trafiğinden kaynaklanan sorunları, çift şerit parkları, kaldırım üstüne park eden araçlardan kurtulmuş olurken aynı zamanda Somaspor’a destek sağlamış mecidiyeköy escort olacak.
Somaspor Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Mustafa Aydın, “Somaspor için esnafımızdan vatandaşımıza, madencimizden, sanayicimize geniş bir taraftar kitlesi ile yeşil sahalarda Somamızın tanıtımı ve başarısı için mücadele ediyor.
Somaspor şehrimizin önemli bir değeri , sürekli ve istikrarlı bir biçimde büyümektedir. Başarılı bir şekilde şehrimizi temsil etmektedir. Bu başarıyı sürekli hale getirmek için gelir elde etme konusunda ilçemizde ki şehrin ana arterlerinde ki caddeleri ‘’CADDE OTOPARKI’’ şeklinde işletmek için gerekli kurumlara başvurduk. Tüm kurumlar bu talebimizi karşılıksız bırakmayarak bize destek olma adına gerekli yasal izinleri verdiler. Somaspor olarak önümüzde ki günlerde ilçemiz Atatürk Caddesi (Beşyol’a kadar) Fatih Caddesi, İstiklal Caddesi ve Hürriyet Bulvarında ki araç park yerlerinde PARKOMAT’larımızla beraber işletmeye başlayacağız. PARKOMATLAR’ımız SİYAH BEYAZ SOMASPOR forması giyecektir. Bu çalışmamıza tüm Soma’lı hemşehrilerimizin destek olması en büyük arzumuz. SOMASPOR, Soma halkının takımıdır ve şehrimizde yaşayan her bireyi SOMASPOR’un bir paydaşı olarak görmekteyiz, inşallah bu çalışmamıza duyarlı olarak hassasiyetle destek olacaklarına inancımız tamdır. Bu çalışmamıza destek veren tüm kurumlara teşekkür ederiz. Herşey Somamız ve somasporumuz için.” Sözlerine yer verdi.

YORUM YAP