DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

AK PARTİ’DEN 2023 VURGUSU

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ve Afyonkarahisar Milletvekili-İl Koordinatörü İbrahim Yurdunuseven Soma’ya ziyarette bulundu. Ziyaretlerde 2023 hedefinin önemine vurgu yapıldı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
AK PARTİ’DEN 2023 VURGUSU

AK Parti Soma İlçe Başkanı Erol Saygılı ve partililerle bir araya gelen İl Başkanı Salih Hızlı ve Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ardından Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’u makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde hem teşkilatın hem de vatandaşların talepleri dikkate alınırken 2023 hedefinin önemine vurgu yapıldı. Teşkilatın ve ziyaretlerin önemini belirten İl Başkanı Salih Hızlı” Milletvekilimiz ve il koordinatörümüz olan İbrahim beyin ziyaretleri bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir, sizler ile bir araya gelerek güçlü bir şekilde 2023 hedefimize ilerliyoruz. Daha önce Kula, Salihli ve Turgutlu’ya ziyaretlerde bulunduk bugün de Soma ile ziyaretlerimize devam ediyoruz, hep birlikte bu güçlü davamızda sonuna kadar ilerleyeceğimizden şüphemiz yok.” dedi.

Yaptığı ziyaretler esnasında 2023 ‘ün önemine vurgu yapan Yurduseven ise “ Bizler birilerinin hem adını anıp hem korktukları 2023’e emin adımlarla tabiri caizse gümbür gümbür geliyoruz. Fitne ve yalanlar üreterek seçimi manipüle etmeyi planlayanlara, yaptığımız icraatlar ve yatırımlarla en güzel karşılığı vereceğiz.” dedi.

YORUM YAP