DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İNŞAAT BİTTİ, İCRAAT BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Soma’da gençler için yapılan Gençlik Merkezi faaliyetlere başladı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
İNŞAAT BİTTİ, İCRAAT BAŞLADI

Tüm sportif ve sanatsal kursların verilmeye başlandığı Gençlik Merkezi’ni tanıtan Dilek Mert, kütüphane, derslik, çok amaçlı salon, sanat atölyeleri ve bilgisayar sınıflarının bulunduğunu açık saha spor tesisleri olarak ise basketbol, tenis, voleybol ve halı sahaların yer aldığını söyledi.

Gençlerin ilgisinin yoğun olduğu Turgutalp’teki Gençlik Merkezi’nde Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle 8-29 yaş aralığı gençler için açılan sportif, sosyal ve kültürel kurslara gençlerin ilgisi oldukça yoğun.
Dilek Mert, sanatsal ve sportif kursların başladığını belirterek, futbol, voleybol, badminton, basketbol, taekwondo, muay thai, oryantiring, masa tenisi, tenis, okçuluk, atletizm, halk oyunları kurslarına katılımların ücretsiz olduğunu kaydetti. Sanatsal kursların da başladığını bildiren Mert, resim, seramik, mozaik, ebru ve karikatür kurslarına da ücretsiz olarak katılım sağlanabileceğini belirtti. Son olarak müzik atölyesi eğitimlerinin de başladığına dikkat çeken Dilek Mert, gitar, bağlama ve keman kurslarının başladığını belirterek 8-29 yaş arası tüm gençleri Turgutalp’teki Gençlik Merkezi’ne davet etti. Açılan tüm kurslarda kontenjanların sınırlı olduğu belirtildi.


KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Kurs programlarının yanı sıra, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte Gençlik Merkezi Müdürlüğünü de yürüten Dilek Mert ve Gençlik Lideri Kudret Kazancı aynı zamanda resmi kurum ziyaretlerine de devam ediyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Soma Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Gençlik Merkezi ekibi, Başhekim Dr. Hasan Zafer Bingöl ile birlikte hastanede görev yapan kadın personele çiçek takdim ederek eğitime ve gelişime ışık tutan, gençliğe umut olan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

YORUM YAP

HAFTANIN MAÇLARI

DETAYLI FİKSTÜR