DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Özkan, Manisa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunu Kutladı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Özkan, Manisa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunu Kutladı

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü sebebiyle bir açıklama yayınladı. Özkan, “Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümünü onurla, gururla kutluyoruz. Manisa için büyük anlam ifade eden 8 Eylül, her yıl daha büyük coşkuyla kutladığımız mahalli kurtuluş bayramıdır.” dedi.

Manisalımızın, ilimizin kurtuluşunda destansı bir mücadele verdiğine dikkat çeken Mehmet Ali Özkan, şöyle konuştu: “İlimiz bundan 98 yıl önce düşman esaretini kabul etmeyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde savaşan ordumuzla beraber büyük mücadele vermiştir.
Manisa’nın asla bir düşman yurdu olmayacağını Kuvay-ı Milliye ruhu ile dosta düşmana gösteren kentimizin evlatları işgalcilere karşı gereken dersi 98 yıl önce vermişlerdir. Kentimizin bağrından çıkmış yiğitlerimiz; “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” diyerek, kahramanlıklarını bir kez daha ispat etmişlerdir.
Bu savaşta,Manisa’lı vatan evlatları, kadın-erkek demeden birlik,bereberlik içinde vatan topraklarını savunmuşlardır.Manisa’mızda yaşayan herkes bugün de bu birliği ve beraberliği en güzel şekilde devam ettirmektedirler.
98 yıl önce,canları pahasına vatanlarını koruyan kahraman ecdadın evlatları olan bizlerinde ,bugün her ne pahasına olursa olsun bu cennet vatanı bir bütün olarak koruyacağımızdan, sahip çıkacağımızdan ve asa böldürmeyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
Bu düşüncelerle ;Manisa’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümünü kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi şükranla ve minnetle yad ediyor,Cenab-ı Hakk’tan rahmetler diliyorum.”

office 365

YORUM YAP