DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

2. LİG’LE DÖNÜN İNŞALLAH…

Yayınlanma Tarihi : Google News
2. LİG’LE DÖNÜN İNŞALLAH…

2.Lige yükselme Play-Off maçında Antalya’da Muğlaspor ile karşılaşacak olan Somaspor’da futbolcular, teknik kadro ve personeller korona virüs testinden geçti. Perşembe günü yapılan testlerde tüm sonuçlar negatif çıktı.

Konu ile ilgili Somaspor genel kaptanı Abdullah Karış‘ın yaptığı açıklamada, “Profesyonel Futbol Takımımız ve personellerimize 16 Temmuz Perşembe günü yapılan Covid-19 testi negatif olarak sonuçlanmıştır. Son testimizi maçtan iki gün önce yani 21 Temmuz Salı günü Antalya’da yaptıracağız.” ifadelerini kullandı.

Maç Yayın ve Saatleri
Tff daha önce belirlediği maç saatlerinde değişikliğe gitti. Gerekçe ise maçların naklen yayınlanmasına bağlandı. Tff’nin konu ile ilgili resmi internet sitesinde yayınladığı bildiri şöyle:

”20-28 Temmuz 2020 tarihleri arasında Antalya’da oynanacak 2019-2020 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Play-Off maçları A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Tüm müsabakaların canlı yayınlanması ve daha fazla sayıda futbolsevere ulaşması amacıyla maç saatlerinde değişiklikler yapıldı. Aynı saatte başlayan müsabakalar ise dönüşümlü olarak ekranlara gelecek.”dendi.

Somaspor-Muğlaspor Maçı Erkene Alındı
Tff’den yapılan açıklamanın ardından daha önce 23 Temmuz Perşembe günü saat 21:00’de oynanması gereken Somaspor-Muğlaspor maçı aynı gün saat 20:00’ye, Pazarspor-Nevşehir Belediyespor maçı ise 22:00’ye alındı.

Final 27 Temmuz
Muğlaspor’u yenmemiz halinde finali Nevşehir Bel-Pazarspor maçının galibi ile 27 Temmuz Pazartesi saat 21:00’de Calista Sport Center Tesislerinde oynayacağız..

Taraftar Meşalelerle Uğurladı
TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup’taki ilk sezonunda büyük bir başarı göstererek ikinci sırada Play-Off’a kalmayı başaran Somaspor’a finaller öncesi taraftarı destek verdi. Soma Atatürk Stadı’ndaki antrenmanı ziyaret eden taraftarlar, Antalya’daki Play-Off maçlarında koronavirüs salgını nedeniyle tribünden destek veremeyecekleri futbolculara tezahüratlar ve yaktıkları meşalelerle moral aşıladı. Somaspor, 23 Temmuz Perşembe günü Play-Off yarı finalinde Muğlaspor’la finale çıkmak için rakip olacak. Finale çıkacak taraf Pazarspor- Nevşehir Belediyespor eşleşmesinin galibiyle 2’nci Lig mücadelesi verecek.

Kaynak:Somadaspor / Cevdet Yıldırım

YORUM YAP

HAFTANIN MAÇLARI

DETAYLI FİKSTÜR