DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SOMA BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN KORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE YOĞUN MESAİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
SOMA BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN KORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE YOĞUN MESAİ

Soma Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri koronavirüs salgını nedeniyle teyakkuza geçti. Ekipler İlçenin her noktasında 7/24 dezenfeksiyon ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Vatandaşların ortak olarak bulunmak zorunda olduğu alanlardan kamu kurum ve kuruluşlarına, adliyeden emniyet müdürlüğüne, atm ve fırın önlerine kadar birçok noktada çalışan temizlik ekipleri, toplu taşıma araçları, dolmuş ve taksileri de günlük olarak dezenfekte ediyor.
Soma Belediyesi toplum sağlığını korumak amacıyla koranavirüs salgını tehlikesine karşı ilçe genelinde 7/24 etkin mücadele gerçekleştiriyor. Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’un talimatıyla dezenfekte ekipleri rutin bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Soma Belediyesi, koronavirüs tehlikesiyle mücadele kapsamında alınan önlem ve tedbirlerini artırırken, Belediye Park ve Bahçeler ekipleri tarafından ortak kullanım alanlarındaki temizlik çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Park ve yeşil alanlar başta olmak üzere her gün halkın ortak kullandığı PTT, Banka ve ATM önleri dezenfekte ediliyor. Bu temizlik çalışmaları dezenfekte ekiplerimiz tarafından günlük olarak tekrarlanıyor.

YORUM YAP