DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

AK PARTİ’Lİ ÖZKAN’DAN “BERAT KANDİLİ” MESAJI

Yayınlanma Tarihi : Google News
AK PARTİ’Lİ ÖZKAN’DAN “BERAT KANDİLİ” MESAJI

AK Parti Manisa Milletvekili Avukat Mehmet Ali Özkan, “Berat Kandili” sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Özkan, mesajında, Berat Kandili’nin, bizlere varlığımızı yeniden gözden geçirme, muhasebe ve tefekkür imkânı kazandıran bir fırsat gecesi olduğunu belirterek, “Af, arınma, mağfiret ve kurtuluş vesilesi olan Berat Gecesi’nin sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Yüce Rabbimize sonsuz hamdüsenalar olsun” dedi.

Berat Kandili’nin, insanlara her türlü kötülük, zulüm, haksızlık ve adaletsizlikten uzak kalmayı öğrettiğinin altını çizen Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Berat Gecesi bize sadece Allah’ın affına mazhar olmayı değil, affedici olmayı da hatırlatır. Zira Allah’tan af bekleyen affedici olur. Kendisine, ailesine, din kardeşlerine, çevresine ve tüm kâinata karşı affedici ve hoşgörülü olur. Allah’ın hoşnutluğunu isteyen, hiç kimseyi hor ve hakir görmez. Allah’ın sevgisine ulaşmak isteyen, daima yüreğinde sevgi ve merhamet taşır. Tüm insanoğlunun bu zor günlerinde, bu mübarek gecelerin kıymetini bilelim. Evlerimizde ailelerimizle birlikte ibadet ve dua ile bu geceyi ihya edelim.

Bu vesileyle; tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan salgın nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyor; tüm İslam aleminin Berat Gecesi’ni kutluyorum.”

YORUM YAP