DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Dehşet veren vahşette kalan parçalar başka gölette bulundu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Dehşet veren vahşette kalan parçalar başka gölette bulundu

Soma ilçesinde 7 Şubat tarihinde kaybolan Ö.E.’ye ait olduğu düşünülen Sevişler Barajı’ndaki kesik parçaların bulunması sonrasında Sevişler Barajı’na 42 km uzaklıkta bulunan Kırkağaç’ın Aydıncık Göleti’nde de şişe toplayan bir şahıs tarafından vücut parçası bulundu.

Soma ilçesinde 7 Şubat’ta kaybolan Ö.E.’ye (22) ait olduğu değerlendirilen ceset parçalarının bulunduğu Sevişler Baraj Gölü ve çevresinde, 14 Mart tarihinden bu yana devam eden arama çalışmalarında insan vücuduna ait 8 parça uzuv bulundu. Sevişler Barajı’ndaki gövdeyi arama çalışmaları sürerken bu kez vücudun dizleri ile karın bölgesinden kesilmiş kısmı Soma’ya 42 km uzaklıktaki bir başka baraj gölü olan Aydıncık Göleti’nde şişe toplayan bir vatandaş tarafından gölet yüzeyinde bulundu.

Ekiplerin çalışmalarıyla da vücudun boyun arasında kalan kısmı Aydıncık Baraj göletinde ekiplerce yapılan çalışmalarla bulunarak muhafaza altına alındı ve incemeler sonrasında DNA yapılmak üzere Adli Tılp Kurumu’na gönderildi.

Soma’yı dehşete düşüren cinayette Sevişler Baraj gölünde 8 parça bulunurken diğer 2 parça da Aydıncık Baraj göletinde bulunarak aynı kişiye ait olduğu düşünülen vücudun tamamı da ekiplerce bulunmuş oldu. Öte yandan Karacakaştaki gölette bulunan vücut parçalarının yakınlarında da bir tekerlekli bavulun bulunarak incelemeye alındığı kaydedildi.

Dehşet verici cinayetle ilgili şu ana kadar M.T isimli bir kişi tutuklu olarak cezaevinde bulunuyor.

YORUM YAP