DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SOMASPOR LİGE ASILACAK

Yayınlanma Tarihi : Google News
SOMASPOR LİGE ASILACAK

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eleme müsabakasında Atatürk Stadında TFF 1. Lig ekibi Keçiörengücü’ne net pozisyonlar bulmasına karşın 2-1 kaybederek kupadan elenen Somaspor tüm planlarını lige çevirdi.

Keçiörengücü karşılaşması sonrasında bir değerlendirme yapan Somaspor Teknik Patronu Burhanettin Basatemur, rakip karşısında net pozisyonlara girmenin önemli olduğuna dikkat çekerek, “Ziraat Türkiye kupası bizim için bitti bundan sonraki hedefimiz lig. Önümüzdeki Batman Petrolspor maçına en iyi şekilde hazırlanmak.” dedi. Basatemur açıklmasında şöyle konuştu, ”Az süre alan oyuncularımızın da oynadığı bir maçtı. Böyle bir takıma karşı bu kadar net pozisyonlara girmek önemliydi ancak atamamak bizi ve oyuncularımızı üzdü tabii. Ziraat Türkiye kupası bizim için bitti bundan sonraki hedefimiz Batman Petrolspor maçına en iyi şekilde hazırlanmak. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum, her şartta takımlarına sahip çıkmaları en güzel yanlarıydı”

Batman Petrol-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.
Medicalpark Batman Petrolspor-Somaspor maçına Avukat hakem atandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), 3.Lig 3.Grup 5.hafta maçında Medicalpark Batman Petrolspor A.Ş ile Somaspor arasında oynanacak karşılaşmaya İstanbul Bölgesi Klasman hakemini atadı..

5.Haftaya girilirken ligde oynadığı dört maçta 3 galibiyet ve bir mağlubiyeti bulunan Somaspor ile bir galibiyet ve 3 mağlubiyeti bulunan Medicalpark Batman Petrolspor A.Ş maçını İstanbul Bölgesi Klasman hakemi Mehmet Türkmen yönetecek..

Asıl mesleği Avukat olan ve bu sezon 2.lig ve 3.lig’de 1, Türkiye Kupası’nda ise 2 maçta görev yapan Türkmen, temsilcimiz Somaspor’un maçında ilk defa görev yapacak.. Batman Petrolspor-Somaspor maçında Mehmet Türkmen’in yardımcılıklarını ise Önder Çalış ve Mücahid Adem Çelebi yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Ufuk Demircioğlu olacak.

Maçın yardımcı hakemleri Önder Çalış ve Ufuk Demircioğlu, Türkmen gibi maçımızda ilk defa görev alırken, Mücahid Adem Çelebi, 2017 yılında evimizde oynadığımız Binehan, Sani, Azmi, ve Gökhan’ın golleriyle 4-0 galip geldiğimiz Gönenspor maçı ve 2015 yılında Sındırgı Belediyespor deplasmanında 3-1 mağlup olduğumuz maçlarda yardımcı hakem olarak sahada görev yapmıştı.. (üstteki foto sağ başta) O maçta golleri Sındırgı Belediyespor adına; Deniz, Recep ve Erdal’dan atarken bizim tek golü şuan Halide Edip Adıvarspor’da oynayan eski oyuncumuz Fevzican Bozkuş kaydetmişti.

Karşılaşmayı TRT Kürdi Kanalı Naklen verecek..

29 Eylül Pazar günü Batman Yenişehir Stadında saat 15:00’de başlayacak bu önemli karşılaşmayı TRT Kürdi kanalı naklen verecek..

YORUM YAP