DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

HESABINI KİM VERECEK…

Yayınlanma Tarihi : Google News
HESABINI KİM VERECEK…

Çok değil daha bir hafta önce uyarmıştık, ‘Önlem alınmazsa burada daha çok canlar yanar diye’. Haberimizden br hafta sonra aynı yerde bir kaza daha meydana geldi. Otomobille motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Mahalle halkı yolu kapattı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akol’un sözü ile mahalleli dağıldı.

Soma’nın İnönü Mahallesi’nde Emin Ali Özgür Caddei ile Teğmen osman sokak’ın kesiştiği yerde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü Ö.U ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Çarpmanın şiddeti ile motosiklet sürücüsünün kafasındaki kaskı paramparça olurken 112 ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesi sonrası yaralı Soma İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
MAHALLELİ TEPKİ GÖSTERDİ
Daha bir hafta önce burada sık sık meydana gelen kazaları dile getirmiş kazaları azaltmak için hız önleyici set konulmasını dile getirmiştik. Son kaza ile birlikte mahalleli tepki göstererek buraya önlem alınması gerektiğini yolu kapatarak dile getirdi. Soma İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akol, özellikle konuyla ilgileneceğini belirtmesi üzerine kalabalık dağıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM YAP